EN DE

DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 07.03.2026. u 16:50
Oznaka Vrijednost Promet Količina Kupovna Prodajna Promjena
DDJH
51,59
1.135
22
52,00
57,00
-12,71%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Alaj neko dere komade,zašto kolega?
Pa to su činjenice,crno na bijelo,nikakav druk.

Pozdrav

Momci, poslje zarade na Đuri, kupićemo jedan AMV i vozati se od sreće po Hrvatskoj. Da se vidi što se kod nas radi.

Ja baš ne mislim žuriti s prodajom.
Đuro mi se čini dobro utočište.

fino su napumpali ,nema šta.Riješih se zadnjih 500 kom.(onih sa 45 kn)..
sutra lagano triježnjenje,vidimo se opet na 40kn-45kn….
Super ste mi svi na forumu,simpatičnih komentara ima,uvijek me dobro nasmijete.
Pozdrav

E da bar dojde na 45kn… kad već nisam uspio uletjeti po 50, rado ću na 4x…
[/quote]

tehnicari kazu da ce prije na 90 nego 50 ..

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

ja uzeo dosta prekjučer i veselim se daljnjem rastu, ko ingra, samo rast [thumbsup]

"Bog će ga kazniti koliko druka!!" Rato, 2012

samo vi mali pumpajte, to se od vas i traži

Nije mi jasno zašto ovo ovako raste, fundamenti loši , dobit pa skoro da je i nema, po meni čista špekulacija imam osjećaj da se netko želi iskrcati……..

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

samo vi mali pumpajte, to se od vas i traži

A kako da raste ako se ne pumpa

kao i na drugim dionicama na ZSE organizirano guljenje naivnih i lakovjernih

ODLIČNO …
http://hr.seebiz.eu/transport/duro-dakovic-specijalna-vozila-dogovorila-isporuku-dodatnih-50-vagona-u-njemacku/ar-28019/

ŽIVOT JE LIJEP!!!

ja sam 35% uzeo, vidjet ćemo, uvijek ima prilike, trenutno sam na drugom mjestu

Izgleda da ovo Vaše drugo mjesto gdje ste vidjeli bolju priliku ( budući da ste prodali dionice Đure uz 35% dobiti, kako ste sami naveli ), malo razočaralo u odnosu na rast ovdje.
Čujte, još jedanput preispitajte Vaše mišljenje o mogućnostima ove dionice, pa odlučite što ćete, a ove naknadne savjete o "PUMPANJIMA I PRAŽNJENJIMA" ostavite za neke druge situacije.

lp.

ja sam 35% uzeo, vidjet ćemo, uvijek ima prilike, trenutno sam na drugom mjestu

Izgleda da ovo Vaše drugo mjesto gdje ste vidjeli bolju priliku ( budući da ste prodali dionice Đure uz 35% dobiti, kako ste sami naveli ), malo razočaralo u odnosu na rast ovdje.
Čujte, još jedanput preispitajte Vaše mišljenje o mogućnostima ove dionice, pa odlučite što ćete, a ove naknadne savjete o "PUMPANJIMA I PRAŽNJENJIMA" ostavite za neke druge situacije.

lp.

[/quote]
kolega zar je Vama 35% malo?

ODLIČNO …
http://hr.seebiz.eu/transport/duro-dakovic-specijalna-vozila-dogovorila-isporuku-dodatnih-50-vagona-u-njemacku/ar-28019/

ŽIVOT JE LIJEP!!!

ako se ne varam za taj posao se znalo početkom 2011. , a ovih 50 vagona je stvarno jak posao.

New Report

Close