DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zajednička promocija i prodaja??? A proizvodnja? [sad]

A jesi ti sa marsa pao,ili ti je lkri pomiješala planove.Baš sam čekao kad će krenuti majstori.Još milion,frckavi plejboj,i evo đurica na 2 kune.
Ponavljam još jednom ali ne smijem iznositi točne podatke.Đuro već radi za 9 mjesec kolone,i specijalne posude za veliki remont u sisačkoj rafineriji,a to se nigdje ne spominje mada su milionski iznosi.A ova tri rezervara je gotova stvar,jer sve rezervare i u Sisku i Rijeci i na Janafovim terminalima diljem lijepe naše radio i radi i radiće đuro.A sljedeći poslovi čekaju u Mađarskoj,ali o tome kad dođe vrijeme.Često surađujem sa đurinim radnicima,pa svašta doznaš iz prve ruke.Sad mi recite zajedno ovo sa Patriom koje smo očekivali i dočekali kolika je realna cijena našeg Đurice?Kolega Sturmer mislim da ste ju podcijenili,75 je malo.

peyo

Proizvodit će Patria a prodavati ˇ"đuro"…………. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

danas na DDJH otpada skoro 8% prometa na ZSE. probijene su 43 kn uz veliki promet, što je odličan znak za nastavak rasta sutra i probijanje 45 kn [thumbsup]

ima tko TA za Đuru? meni ovako od oka izgleda da ovaj put idemo preko 50 kn [smiley]

sve što pišem moje je mišljenje, i ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

I mene zanima TA za DDJH pa ako netko može staviti?
Jučerašnji rast cijene uz promet od 837 K i preko 19.000 trgovanih komada DDJH sugerira da bi uskoro moglo doći do jačeg rasta ove dionice… vjerojatno DDJH raste u iščekivanju potpisivanja ugovora s Patrijom o prodoru na treća tržišta i iščekivanju rezultata natječaja za spremnike JNAF-a na Krku

ima tko TA za Đuru? meni ovako od oka izgleda da ovaj put idemo preko 50 kn [smiley]

Ja to vidim ovako…

Free Software Downloads - ShareSoftware24.com (http://www.sharesoftware24.com)

ako možemo suditi po izloženim količinamana prodaji,neće dugo proći do probijanja 50 kn [thumbsup]

Ovo je bila mina zaostala iz prošlog vremena.Svaka čast kolega dočekao si svoju zaradu,ali šta veli kolega muhi ovo ode na 50 ubrzo,samo da se ljudi malo saberu.

peyo

Imamo sada 3 dana besplatnu promidžbu, sajam je jutros počeo u Spaladium areni. Pristup i fotografiranje nisu dozvoljeni.

Neslužbeno ali za dva dana će se znati- 100 %,nisu samo bovovi u igri,nego višecijevni bacači za…. kupca -čut ćemo kroz 2 dana kad sajam završi.Prva izložba je bila u Afganistanu,pa zar mislite da je Josipovič išao u Afganistan zbog dečki.Za đuru je najbolja stvar odigrana kad je Hrvatska ušla u Nato.A baš slučajno jučer Nato preuzima rat sa Gadafijem,a slučajno se sve zemlje susjedi naglo naoružavaju,slučajno sajam u Hrvatskoj,a hebote …………………đura 100 kuna da li sam pretjerao-nisam siguran sam.

peyo

Oprez sa preuranjenom prodajom, izgleda da će osim ugovora sa Patriom odmah biti potpisani i ugovori sa trećom stranom. Da znate, imali biste i danas kupce na 50 kn, samo da se tako postavite.

Oprez sa preuranjenom prodajom, izgleda da će osim ugovora sa Patriom odmah biti potpisani i ugovori sa trećom stranom. Da znate, imali biste i danas kupce na 50 kn, samo da se tako postavite.

kupnja je sve jača, sad je skoro 30.000 komada ana kupnji, sprema se novi napad na slabašnu prodaju i zauzimanje kote 45 kn [thumbsup]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

New Report

Close