A jesi ti sa marsa pao,ili ti je lkri pomiješala planove.Baš sam čekao kad će krenuti majstori.Još milion,frckavi plejboj,i evo đurica na 2 kune.
Ponavljam još jednom ali ne smijem iznositi točne podatke.Đuro već radi za 9 mjesec kolone,i specijalne posude za veliki remont u sisačkoj rafineriji,a to se nigdje ne spominje mada su milionski iznosi.A ova tri rezervara je gotova stvar,jer sve rezervare i u Sisku i Rijeci i na Janafovim terminalima diljem lijepe naše radio i radi i radiće đuro.A sljedeći poslovi čekaju u Mađarskoj,ali o tome kad dođe vrijeme.Često surađujem sa đurinim radnicima,pa svašta doznaš iz prve ruke.Sad mi recite zajedno ovo sa Patriom koje smo očekivali i dočekali kolika je realna cijena našeg Đurice?Kolega Sturmer mislim da ste ju podcijenili,75 je malo.
danas na DDJH otpada skoro 8% prometa na ZSE. probijene su 43 kn uz veliki promet, što je odličan znak za nastavak rasta sutra i probijanje 45 kn [thumbsup]
ima tko TA za Đuru? meni ovako od oka izgleda da ovaj put idemo preko 50 kn [smiley]
I mene zanima TA za DDJH pa ako netko može staviti?
Jučerašnji rast cijene uz promet od 837 K i preko 19.000 trgovanih komada DDJH sugerira da bi uskoro moglo doći do jačeg rasta ove dionice… vjerojatno DDJH raste u iščekivanju potpisivanja ugovora s Patrijom o prodoru na treća tržišta i iščekivanju rezultata natječaja za spremnike JNAF-a na Krku
ima tko TA za Đuru? meni ovako od oka izgleda da ovaj put idemo preko 50 kn [smiley]
Ja to vidim ovako…
ako možemo suditi po izloženim količinamana prodaji,neće dugo proći do probijanja 50 kn [thumbsup]
Ovo je bila mina zaostala iz prošlog vremena.Svaka čast kolega dočekao si svoju zaradu,ali šta veli kolega muhi ovo ode na 50 ubrzo,samo da se ljudi malo saberu.
Imamo sada 3 dana besplatnu promidžbu, sajam je jutros počeo u Spaladium areni. Pristup i fotografiranje nisu dozvoljeni.
Neslužbeno ali za dva dana će se znati- 100 %,nisu samo bovovi u igri,nego višecijevni bacači za…. kupca -čut ćemo kroz 2 dana kad sajam završi.Prva izložba je bila u Afganistanu,pa zar mislite da je Josipovič išao u Afganistan zbog dečki.Za đuru je najbolja stvar odigrana kad je Hrvatska ušla u Nato.A baš slučajno jučer Nato preuzima rat sa Gadafijem,a slučajno se sve zemlje susjedi naglo naoružavaju,slučajno sajam u Hrvatskoj,a hebote …………………đura 100 kuna da li sam pretjerao-nisam siguran sam.
Oprez sa preuranjenom prodajom, izgleda da će osim ugovora sa Patriom odmah biti potpisani i ugovori sa trećom stranom. Da znate, imali biste i danas kupce na 50 kn, samo da se tako postavite.
Oprez sa preuranjenom prodajom, izgleda da će osim ugovora sa Patriom odmah biti potpisani i ugovori sa trećom stranom. Da znate, imali biste i danas kupce na 50 kn, samo da se tako postavite.
kupnja je sve jača, sad je skoro 30.000 komada ana kupnji, sprema se novi napad na slabašnu prodaju i zauzimanje kote 45 kn [thumbsup]