Crni scenarij: Hrvatska ostaje bez SP-a, TriGranit odlazi iz Hrvatske (objavljeno 25.05.2007.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Crni scenarij: Hrvatska ostaje bez SP-a, TriGranit odlazi iz Hrvatske (objavljeno 25.05.2007.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Koji najcrnji scenarij***? To što spominješ u uvodu je najbolji scenarij a ne najcrnji. I koji su to razvojni projekti koji nudi Trigranit?
Sopping centri? Neš ti razvojnih projekata koje oni razvijaju. Veći je razvojni projekt kad ja kupim pet litara sirupa Maraske ( umjesto nekog uvoznog zašećerenog smeća ) nego kad oni naprave shopping centar.

Dr. Ante Starčević: "Mi Hrvati imamo dvie narodne mane, iz kojih izvire sva naša nesreća: mi svakomu vjerujemo bez da promišljamo i lahko zaboravljamo krivice koje nam drugi učiniše."

S takvim ljudima kao što su ovi iz Ingre ja nikad ne bih pregovarao. Pogotovo nakon svih podvala koje su pokušali.
Nogom u guzicu i idemo dalje. Uostalom di je sad Antun Zorislav Tuna Petrović da javno pita kako su ti mafijaši uopće došli u prvi plan na natječaju??
[smiley1]

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Čujte, da li netko zna koju slikicu dvorane ti i takovi biznismnei iz Ingre i Trigranita prodaju za silne milijune eura gradu Zagrebu i svima nama?
Da li je netko uspio saznati taj detalj?

Ljubo Jurčić, bivši ministar gospodarstva: " S ekonomskog gledišta, dionice Ine ne isplati se dati ni bivšim zaposlenicima ni umirovljenicima i braniteljima jer je riječ o nacionalnim resursima kojima trebaju upravljati profesionalci koji će Ini povećati vrijednost i razviti je." Zagreb, 29.04.2006.g

već nas je toliko ozbiljnih investitora prekrižilo da smo korak od globalne top-ljestvice izoliranih čudaka poput kube ili haitija…

tima, razvojne tvrtke razvijaju ono što donosi pofit, a ako vam smeta što su samo soping centri profitabilni, obratite se sanaderu i sdp-u, a ne trigranitu i ingri.

razvojne tvrtke ubrzavaju razvoj civiliziranih zemalja. izolirane zemlje zadnja su rupa bijede i beznađa.

nadam se da će trigranit prekrižiti bandića, a ne hrvatsku,

zvučalo čudno ili ne, u hrvatskoj ima i pametnih regija koje znaju uspješno korespondirati s civiliziranim svijetom

osi3,

iako nacelno stoji sto si rekao, svejedno ovo niposto nije najcrnji scenarij. Ako mislis da ce Hrvatska dugorocno profitirati na gradnji trgovackih centara i slicnih bezvrijednih projekata u koje treba ubrojati i “rukometnu dvoranu”, odnosno da je za Hrvatsku vaznija cijena dionice Ingre ili prisustvo TriGranita od cinjenice da trgovacki centri uglavnom prodaju strano smece, a da gradnja neprofitabilne dvorane donosi samo povecanje zaduzenosti Grada i, posljedicno, RH, pitaj malo Rohatinskog, sta bi ti na to odgovorio. Za 200 mil. EURa bi ja izgradio npr. pola nove elektrane ili ugasio jedno od brodogradilista, pardon, spalionica novca, a ljubitelji rukometa nek slobodno odu u Rumunjsku na svjetsko prvenstvo, pa nek tamo uzivaju u prosperitetu i modernosti[smiley7]

Ingra i strani partner su se pokazali potpuno neprofesionalni. Kolega (pravnik) koji je imao priliku procitati ugovor u prvoj verziji koji je dan Gradu je rekao da je bio sramotno napisan. Pokupili su neki strani ugovor i preveli ga bez ikakve prilagodbe lokalnom pravu. Naravno, i Grad i drzava i rukometni savez imaju velike “zasluge” za nastalu situaciju jer svemu prilaze stihijski 5 do 12.

New Report

Close