EN DE

Cramerova miljenica briljira, a zaroni 10%. Oprez!

Naslovnica Forum Komentari članaka Cramerova miljenica briljira, a zaroni 10%. Oprez!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

nažalost mavrović je propao……….ali zato možeš složiti neki sendvič kod tode……a i smrznuto je navodno jako zdravo

Opa koji spin…uključili smo i Brandona Walsha…da si bar uključio Brendu, ali ako više voliš jajane voj izbor.
Super mi je kako pola kartice baljezga (da ne kažem ser.) o Herba pa onda veli ne bum to kupio. Ako ne budeš onda ne ser. o tome. Ima li i koji šejk da smanji sranj.???? Ja ti kupiim 2 kantice ili već čega. Samo da smanjiš distribucije ranije navedenog. Sigurno su ovi iz HRUD oduševljeni kaj dolaziš k njima. Uvijek bi mi rekao da razmislim kako bih se mogao uključiti u rad HRUD-a Čovjelk to veli iz kurtuazije, a misli si “NEMOJ PLIIIIIIZ”
Očekujem navalu članova HRUD na volumene iz Herbadreka. Posebno antilaksativ. U prahu…Veeeeliike količine. Sretno im…

PEYO vizionar slijepac, kolekcionar minusa

Hahahahahahaha, svaki novi članak još veći vic.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close