Čokoladom do zaposlenja: Zvečevo instalira postrojenje teško tri mil. eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Čokoladom do zaposlenja: Zvečevo instalira postrojenje teško tri mil. eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

sto je s carinama prema EU, kada udjemo u EU, kako ce se cariniti proizvodi u USA, Australiji…mislim na prehrambene proizvode? Koji su gubici radi napustanja CEFTA, a koji su dobici radi ulaska u EU prema trenutnoj strukturi prodaje zvecevo proizvoda u svijetu? Obzirom da je LASTA u BiH, to nista ne utjece na promjenu i to je dobro zar ne.

Instaliraju novo postrojene vrijedno 3 milijuna eura, trž.cap. oko 5 milijuna eura. Da pukneš od smijeha 🙂 Ovoj je dionici stvarno krajnje vrijeme da se otključa

Otključat će tebe ekipa ovdje koja se nakrcala od 1.1. naovamo na 150 ovih dana 😉 .. ulaganja u proizvodnju , posebno velika nikad nisam previše volio kod dionica jer tu u pravilu u zemljama poput RH i nestaje – najviše love ..

Uvijek te investicije silne, pa se napuca cijena dionica, a poslije vidiš da je sve bila šuplja priča, da se kompanija samo još više zadužila i to je to ..

Najjače mi je kad ekipa kupuje dionice jer je u tijeku “Velika investicija” .. Haha, pa kakve koristi mali dioničari imaju od novih zaduživanja za ulaganje ?

Važnije je puno dal se tvrtka možda priprema za neki joint-venture, kao Badel što je bio s Kinezima (al tamo su nažalost emitirali 2 500 000 novih dionica pa je to kaos) il prodaju, il je povecalo massively efikasnost , i slicno .. To je vec nesto .. a ovo “Velika ulaganja” i sl, to su price za malu djecu .. narast ce cijena do cca 140 – 150 u naredna 4 dana, i poslije se opet vratiti na 110 kn do neke nove prigode . .

Sve velike vijesti docekujem s oprezom jer znam da se njima sluze oni koji su dionicu kupovali dok nitko o njoj nije pisao!

Sretno ekipo i ako dodje do 150 nemojte dvojiti – izadjite na “čik pauzu” 😉

“Instaliraju novo postrojenje od 3 miliona eura a ukupna dugovanja 25 milona eura” , da pukneš od smijeha 😉

New Report

Close