Cilj Vlade: od nekretnina zaraditi 500 milijuna eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Cilj Vlade: od nekretnina zaraditi 500 milijuna eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Anonimno, 15.06.2016. u 13:43
Prema podacima iz registra državne imovine, ukupno u svom portfelju Republika Hrvatska ima 1.042.463 nekretnine, različitih vrsta i oblika vlasništva, a od toga su 27.274 stambena i 7601 poslovni objekt.

Mene zanima kako ste vi ili oni došli do broja od 1,04 milijuna nekretnina? Čisto sumnjam da na svakog četvrtog državljana dodje nekretnina, garaža ili zemljište u državnom vlasništvu?!

Dajte počnite citati i prenositi tekstove s razumijevanjem, lijepo vas molim. Mislim kakav je to profesionalizam i vjerodostojnost? Čak i ako je podatak dvojben, pa jer problem nazvati DUUDI ili neko nadležno tijelo i raspitati se?

Mislim jednostavnim googlanjem dodje se do detaljnijih i vjerojatno točnijih podataka: http://www.vecernji.hr/hrvatska/u-banskim-dvorima-ce-predstaviti-registar-drzavne-imovine-915210#

Stvarno mi niste jasni. Ako se nekome ne da pisati ni istraživati, ima na Burzi kome se da.

gdje se može vidjeti, što se prodaje, gdje se prodaje i po koliko se prodaje

Gdje se može vidjeti? Vjerojatno nigdje… Dajte sad kad već se bavite nekretninama, ispitajte slučaj Heta Asset Resolutiona u Hrvatskoj i na koji način oni prodaju nekretnine?

Kako komuniciraju s potencijalnim klijentima i kako vrlo vjerojatno uzimaju proviziju ispod stola? Kako se pregovara o kupnji nekretnine, koliko košta katalog nekretnina odnosno ‘kavica’ s prodajnim osobljem Hete Itd. Čisto sumnjam da država Austrija koja je osnivač društva zna sto se tamo zbiva?

Hypo banka je mila majka prema toj ekipi tamo, koja ne gle čuda također bivši kadar Hypo banke! Pokušajte ih za početak dobiti na telefon ili postaviti upit mailom za bilo koju od nekretnina?! Znate kad ce vam se javiti ili odogovoriti? Nikad!

Registar je ovdje: Registar državne imovine[/url]

New Report

Close