Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Da ne bi netko cjepidlacio, pod “sigurno” mislim na novac na racunu da ne dobije noge. 🙂
Ovaj komentar predstavlja mišljenje autora i nije nagovor na K/P, autor nema dionice u močvari.
Da ne bi netko cjepidlacio, pod "sigurno" mislim na novac na racunu da ne dobije noge. 🙂
mislim da ti je najbolje pricekati ulazak u eu pa kad dođe neki njihov broker ovdje,ali mozes isto tako otvorit racun kod cortal consors(bnp paribas) u Njemackoj postupak je jednostavan i nema minimalnog pologa jedino što bi morao ic u njemacku otvorit račun i potpisati ugovor.
volim kocku zato ulazem u turbo certifikate
sutra kinezi ne rade. ako budu koliko toliko normalni izveštaji zlato bi moglo još dole.
who dares, wins
sutra kinezi ne rade. ako budu koliko toliko normalni izveštaji zlato bi moglo još dole.
mislim da ce barem malo odbit od 1550 do nekih 1570 i onda dalje dole
odbijanac od 20 bodova..pfff
nije malo
po meni dole do cca 1520…nemojmo cjepidlaciti..bod gore dole..
Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.
odbijanac od 20 bodova..pfff
nije malo
po meni dole do cca 1520…nemojmo cjepidlaciti..bod gore dole..
ja sam dugorocno short u zlatu tako da cekam 1200 ili niže
Jeli tko zna gdje bi se moglo long ili short kladiti na Dow Jones ili SP500? Jeli postoji ovako kojiindex s malo većom polugom ili trebam ići na ETF-ove?
"Lipa 'sovka i Bogu je draga "
Jeli tko zna gdje bi se moglo long ili short kladiti na Dow Jones ili SP500? Jeli postoji ovako kojiindex s malo većom polugom ili trebam ići na ETF-ove?
imaš par tisuća certifikata vezanih za dow ili s&p ali ne kod nas trebao bi ic kod netkog stranog brokera
kineza nema ni u petak tako da ovo za zlato može biti gadno. nafti se isto crno piše kratkoročno. kalendar je nabrijan pa treba biti oprezan. jedini adut za long mi je kava.
who dares, wins
kineza nema ni u petak tako da ovo za zlato može biti gadno. nafti se isto crno piše kratkoročno. kalendar je nabrijan pa treba biti oprezan. jedini adut za long mi je kava.
zlato je u jedan dan izgubilo 50$ vrijednosti !???