Burze: Smanjujete li i vi prosjek ulaza?

Naslovnica Forum Komentari članaka Burze: Smanjujete li i vi prosjek ulaza?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tomislave…predahni malo…zaslužio si psihički odmor…pozdrav

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Mali Brokeri su ostali bez para i ne mogu više ništa smanjivati. Možemo se igrati burze i na većim cijenama dionica. Čemu ovaj potop, što hanfa radi, ovo je izmaklo kontroli i budi razne sumnje. Idemo dalje, mislim prema Crobiju od 5000 bodova.

Sveti Vlaho učini nešto, il je sruši na 500 il je digni na 5000.

Odličan tekst tomislave,nema šta.Pogotovo ovaj dio sa smanjivanjem prosjeka ulaza.
Radio sam to prije ali sam odustao.Pokazala mi se je bolja strategija prodaje sa gubitkom pa naknadno vraćanje po nižoj cijeni.Jer kod smanjivanja prosjeka ulaza povećavala mi se je i izloženost i samim tim eventualni daljnji pad je nosio povećanje gubitka.Dobra strategija za velike sa neograničenom likvidnošću a za nas male je upitno.
Ali ko voli neka izvoli..
Pozdrav

sijem žito raste grahorica

tpetrove,nema love, nema povjerenja, ima straha i, da prostite, ovo kaj vi objašnjavate zna svaki ispodprosječni investitor osim naših vrlih “fond-menađera” koje nemojte molim vas bez razloga prikazivati nekakvim pametnjakovićima i znalcima jer oni to nisu. A za vaše kvaliteno novinarstvo bilo bi bolje da malo pročešljate po fondovskoj industriji i napravite analizu što su fondovi “radili” po hrvatskom tržištu kapitala, kad to već ne radi HANFA. Naravno, ako smijete..

uz dužno poštovanje prema osobi koja je pisala članak, strategija smanjivanja prosjeka ulaza smatra se opasnom jer nosi velike rizike. Toliko i hvala

Radili su ,radili !!!Drukali su po 10% da bi zatim povlačili se i razliku stavljali u džep.Mi maleni ulijetali smo uvjereni da gore ne može biti jer…sve firme posluju sa dobitkom,sve firme zaključuju nove poslove,sve buja i cvjeta,a Hrvatska samo što nije ušla u uniju u kojoj sve vrijedi još više…Naši menađeri pretvorili su burzu u sprdačinu, izcjedili nam ušteđevinu;a onda je na sve to došla stvarna kriza,panika i jad izvana!I nakon svega oni očekuju da se ljudi vrate sa novcem od ine ?
Na nas malene iz ove generacije mogu zaboraviti.

bolje je ovo uopće ne komentirati…

tomislave, jel se ti to sprdas s nama?

"Day after yesterday"

Ja radim upravo obrnuto, povećavam prosjek ulaska.

Da gospodine Petrov, to ipak je aritmetička sredina. Tako se računa prosječna ili srednja vrijednost ili…
Samo ste vi to pogrešno interpretirali. To bi dakle morao biti čovjek bez ikakva obrazovanja koji bi
srednju vrijednost za 25 dionica po 400 i 50 po 800 kn tražio između iznosa od 400 i 800 kn.

New Report

Close