Burze: Erupcija likvidnosti dionicama HT-a uoči prvih isplata iz braniteljskog fonda

Naslovnica Forum Komentari članaka Burze: Erupcija likvidnosti dionicama HT-a uoči prvih isplata iz braniteljskog fonda

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Uvjerljivo najlikvidnija dionica današnjeg trgovinskog dana sa 19,35 milijuna kuna ostvarenog prometa praćenog porastom cijene 0,07 posto dionica je HT-a. Erupciju likvidnosti te dionice, kako saznajemo od upućenog izvora, izazvali su uglavnom mali investitori koji su procijenili da je dionica dovoljno jeftina i da je idealno vrijeme za njenu kupnju

Hmm??? Mali investitori??

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

I meni je taj detalj o HT-u upao u oči.
Prvo što bi trebalo značiti “upućeni izvor” i ako je rekao ko je kupovao bio bi red i da kaže ko je prodavao.
Svejedno,jako mi je teško za povjerovati da su mali odjednom tako podivljali za ht-om.
I to baš sada kada se važe svaka kuna uložena u dionice?
hmm.
Sve ukupno jako dobar tekst.

g.Petrov dođite sebi dok još imate kome….

cool analiza

“kako saznajemo od upućenog izvora, izazvali su uglavnom mali investitori koji su procijenili da je dionica dovoljno jeftina i da je idealno vrijeme za njenu kupnju”
Mislim da je ipak to nekakva druga kombinacija, poznato je da sad trebaju krenuti prve isplate iz braniteljskog fonda, pa ako se sruši vrijednost udjela fonda, tada mogu nastati mali problemi za vladu, a te transtakcije po 10.000 komada sigurno nisu djelo malih ručica, ali u nas uvijek se uvijek ovčice mogu navoditi na krivi trag, samo ne znam koja je svrha kad ionako većinu i sami znamo, tako se samo autor diskreditira i stavlja u ruke nečijih interesa, a sa druge strane netko pokušava spriječiti taj porast vrijednosti udjela, opet čisti dokaz da se radi o borbi velikih. Vjerovatno su i “mali investitori” pustili informaciju o izvanrednoj dividendi HT-a, borbi MOL-a, OMV-a, Lukoila za INU, i sve tu u zadnjih 15 dana, pravi lukavci su ti mali investitori.

Uvjerljivo najlikvidnija dionica današnjeg trgovinskog dana sa 19,35 milijuna kuna ostvarenog prometa praćenog porastom cijene 0,07 posto dionica je HT-a. Erupciju likvidnosti te dionice, kako saznajemo od upućenog izvora, izazvali su uglavnom mali investitori koji su procijenili da je dionica dovoljno jeftina i da je idealno vrijeme za njenu kupnju. Podsjećamo da u ponedjeljak kreću prve isplate iz braniteljskog fonda.

pa prolazilo je po deset tisuća komada odjednom…………..kakavi mali ulagači……..wtf??

novac na burzi nikad nije izgubljen, promijenio je vlasnika!

New Report

Close