Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Burze: Crobex ispod rekordne razine 33,64 posto

Naslovnica Forum Komentari članaka Burze: Crobex ispod rekordne razine 33,64 posto

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

bez komentara
pofuk

A šta čemo čekamo duplo dno ,pa pomalo gore ako ide ide ako ne jeb…..,Imam pitanje zašto IGH nije nigdje objavio da nije dobio posao izgradnje hidroelektrani u Čečeniji,nije u redu da je svaki dan na naslovnicama a kad nešto izgube (zbog svije bahatosti) to nigdje nitko izgleda ni ne smije objaviti……Jure,Jure sram te bilo takav posao si ti mislio dati Institutu u Mostaru koji nema ni jednu elektranu iza sebe….sram te bilo,kranje neozbiljno.

Uhljebe na ulicu!!!!!

Ja samo čekam da uz sve ovo još koji fond rikne,…

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

neverovatno da ima i na forumu ljudi koji vole karmine
pofuk

opr

neverovatno da ima i na forumu ljudi koji vole karmine
pofuk

Dok jednom ne smrkne drugom ne svane. Ali tko im je kriv, pa se nisu na vrijeme obrazovali i učili upravljanje rizicima. Ovako im ostaje satisfakcija da su si u bikovskom tržištu zaradili dobre plaće, a neobrazovani investitori koji su im povjerili ušteđevinu su odnijeli gaće na štapu, kao i mnogo puta do sada na raznim lancima sreće počevši od financijskog inženjeringa, preko raznih piramida, poker aparata, kladionica do, na kraju, burze.

Najsigurniji način da udvostručite novac je da ga presavijete i vratite nazad u džep. [i]židovska poslovica[/i]

Ovdje upišite svoj komentar…

Ovdje upišite svoj komentar…

nemam komentar
svaka Vam je na mjestu
pofuk

…a gdje je komentar od žapca…baš mi nedostaje… [smiley]

…a gdje je komentar od žapca…baš mi nedostaje… [smiley]

ah sta se tu moze reci vise,makar bi i meni bilo drago da se barem pojavi
pofuk

New Report

Close