Budući ustroj HGK test je za hrvatske političare

Naslovnica Forum Komentari članaka Budući ustroj HGK test je za hrvatske političare

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Test gospodarske,poduzetničke, poslovne pa i političke „ dobrovoljnosti“ zasigurno imao je ima i imati će ga g. Grčić!!!
Unatoč tome što je obrazovan i odgajan u, po meni, najboljem obrazovanom gospodarskom „dobrovoljnom“ ambijentu kakav je Ekonomski fakultet u Splitu, taj test nije položio, ne polaže a kako stvari stoji neće ni položiti.
Prosto mi je nevjerojatno nakon što je toliko studirao kod velikih akademskih stručnjaka koji su najkvalitetnije obradili pojam gospodarske „ dobrovoljnosti“ kroz istraživanja i radove o „ industrijskim distriktima“,“ regionalnom razvoju“, da taj test ne može položiti. Pa i sam je na tom pojmu gospodarske „dobrovoljnosti“studirao, istraživao i odgojio akademske stručnjake i dao svoj akademski obol.
Međutim , upravo je tu vidljiva razlika eksplicitnog i tacitnog znanja! Ili je u pitanju, moguće ,blokada koja se znade dešavati kada polažeš neki test ???!!!
Kad bi samo netko ozbiljno istražio kakovu štetnu nam čini „ dirigirano gospodarstvo“ u odnosu na „ dobrovoljno gospodarstvo“ kako ga je opisao Francis Fukuyama ,politički filozof japanskoga podrijetla u knjizi „POVJERENJE“ ako se izuzme neoliberalno evanđelje!

New Report

Close