Brz ulazak na tržište, no izlazak skup i spor

Naslovnica Forum Komentari članaka Brz ulazak na tržište, no izlazak skup i spor

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Isključenost, depriviranost ect ,kao da su zaobišli svu ovu , na momente, žučnu raspravu i upozorenja na temu osnivanja tvrtki za 10 kuna.
Nikome od nas, koji smo osnovali tvrtke za 21.000 kuna i/ili više, nije ni na kraj pameti padalo kako nas čeka put raja i blagostanja! Svi mi jako smo dobro znali kako je lakše otvoriti nego zatvoriti tvrtku!
Nismo bili, niti jesmo niti ćemo biti neki iluzionisti. Svatko od nas upustio se iz nekih svojih razloga u poduzetničke vode.
Mnogi smo u poduzetničke vode uletjeli bez „političkih sponzora“ i bez „političke državne sise“. Nekima je u neka vremena i zahvaljujući nekim drugim okolnostima koje svakako nisu bile poduzetničke, više vrijedilo „političko razumijevanje poduzetnika“ od nas koji niti smo tražili, niti smo prihvaćali taj tip razumijevanja. Na „poduzetničkim i poslovnim „ susretima, susretali smo takav tip poduzetnika da bi im dozvolili da čuvaju ovce, pod uvjetom da bi ujutro kada odlaze, a navečer kada se vračaju, prebrojavali ovce!
Ali ova mogućnost, da za 10 kuna osnuješ tvrtku je svakako dobro došla i okreče neku novu stranicu poduzetničkih sloboda i poduzetničkih mogućnosti.
Pa ako ništa drugo, neka svatko pokuša! Lakše ćemo se poslije razumjeti!

Ovo je klopka za naivne i brzoplete na zavodu za zapošljavanje.Kada napuste burzu nema povratka ,za statistiku manje nezaposlenih….

New Report

Close