Božinović: Idemo prema sve strožim mjerama – do toga da će se moći kretati samo oni koji trebaju obavljati posao kako život ne bi stao

Naslovnica Forum Komentari članaka Božinović: Idemo prema sve strožim mjerama – do toga da će se moći kretati samo oni koji trebaju obavljati posao kako život ne bi stao

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pomalo već izgleda kao da ovaj uživa u uvođenju novih mjera, a nitko se ne usudi upitati da li su opravdane i da li polučuju stvarni efekt ili su pak samo dio unaprijed zacrtanog plana od kojeg nitko ne odstupa niti se usudi kritizirati.

Konkretno, što misli postići s policijskim satom? Širenje zaraze je ionako u najvećoj mjeri već usporeno jer je sve stalo, a onih par izuzetaka će uvijek biti i ne opravdavaju radikalne poteze koji potencijalno mogu nanijeti više štete nego koristi (jer umiru ljudi i od drugih uzroka).

kako on misli misli da se građani opskrbljuju ako će zabraniti kretanje mjestom??? je li on svjestan da bi ovakva izjava mogla izazvati paniku i navalu na trgovine uz masovno pražnjenje polica  u strahu da kasnije neće smjeti ići u trgovinu?!?!!

još gore je što će sada i onih 95% građana koji su poštivali mjere početi pružati otpor prema njima jer će biti kažnjeni zbog onih 5% koje božinović i policija ne sankcioniraju!!!

sve više mislim da on uopće nije dorastao ovoj funkciji!!!

Napokon su dosli na svoje. Sada vidimo zasto imamo najvise policajaca po stanovniku, zasto nam.policija ne treba biti skolovana itd …. Taman smo malo počeli zivotariti i sad ce nas vratit natrag u pecinu gdje i spadamo jer biramo takve sposobne da nas kao ovce vode zedne preko vode. O panici i grabanju ne trebam nista pisat to ce se vidjeti sve uskoro …. jadna li nam jada ….

Inace nismo jedini sa zabranom kretanja da ne ispadne da smo najgori jer ipak ova mjera doprinjeti ce usporenom sirenju virusa sigurno cime cemo dobiti na vremenu, a i skrasit ce oni koji se ne pridrzavaju uputa strucnjaka …. da ne ispadne da sam u potpunosti negativnog stava prema mjeri, ali zabrana kao takva je diktatura …

New Report

Close