Bohaček: Neka Linić osigura novac za odštete!

Naslovnica Forum Komentari članaka Bohaček: Neka Linić osigura novac za odštete!

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Kakva panika u bankama ako jedne godine izgube malo dobiti, a gdje ste bili sve ove godine dok ste nam derali kožu.
Zamislite dignete kredit, vraćate ga a dug je sve veći, nakon 6 godina vraćanja (a kredit je bio na 10) još sam dužan više od kupovne cijene stana a već sam jedan platio a banke su kao u gubitku – strašno.

Neće banke otići nikuda, prevelika je njima dobit ovdje da bi odustali, a ako i odu doći će druge nemojte samo plašiti ovaj jadan narod.

Moja preporuka ministarstvu financija – treba zabraniti kreditiranje u stranoj valuti, neka se svi prilagode zemlji u kojoj žive i rade a ovdje je platežno sredstvo kuna , još uvijek ako se ne varam.

Pazi ovo što izjavi Bohaček: “Ograničavanje kamatnih stopa ne donosi zaštitu klijentima. U zemljama u kojima postoji cilj mu je sprečavanje lihvarenja.”
A što li rade banke u RH nego lihvare: kroz razno-razne naknade, prije isplate kredite i za otplate kredita; kroz izračun kamata jednostavnom ili proporcionalnom metodom; fiktivno uvođenje neke treće valute u obračun kamata (npr. CHF); kroz plasman kredita po kupovnom tečaju neke valute koja banke štiti od valutnog rizika a građani otplaćuju taj kredit po prodajnom tečaju te iste valute. A HNB im drži lojtru i zato šuti i bolje im je da šute. A zelenaši poput Bohačeka misle da smo svi GLU*I i ne vidimo kako je ta kasta ogrezla u nezajažljivoj pohlepi.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Nema diskriminacije…radi se o klauzuli u slučaju ako valuta aprecira 20% što može biti i euro..trenutno se radi o CHF-u , no isto tako se može reći da se intervencijama centralne banke štiti tečaj eura….pa da su dužnici u CHF oštećeni

Ako neke banke odu, gdje ćemo mi sa svojom pošteno zarađenom lovom u privatnom sektoru ? Hoće li nam depozite prihvatiti banke koje ostaju ? Tko zna, možda i to vidimo 🙂 Ovaj zakon je praznik suverenosti, demokracije i razvoja našeg društva a nadam se da će Visoki trgovački sud potvrditi presudu i obeštetiti poštene ljude sa poštenim namjerama upetljanih u zloćudnu i sumnjivu praksu kojom su banke uništavale svaki napredak našeg društva.

New Report

Close