Bogataši šokirani napustili Hrvatsku: Htjeli su kupiti 15 luksuznih vila, ali nitko im nije htio prodati niti jednu za 2 milijuna eura

Naslovnica Forum Komentari članaka Bogataši šokirani napustili Hrvatsku: Htjeli su kupiti 15 luksuznih vila, ali nitko im nije htio prodati niti jednu za 2 milijuna eura

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Fake news! I to bez presedana

Ovaj pamfletić što se zove člankom dobro oslikava i razinu novina zvanih Slobodna Dalmacija, ali i najvećeg broja nekretninskih agencija. To o čemu pišu nema veze s realnim stanjem, koje neće provjeriti lijeni i neprofesionalni novinar, nego će začakulati s nekom lijenčinom u agenciji, i to onda nazvati člankom. Agencije bi da naplaćaju postotak od vrijednosti nekretnina, što zna biti ogromna svota, a rade malo ili ništa, mrsko im je istraživati teren i tržište, kontinuirano oglašavati, čak im je mrsko mrdnut stražnjicu i temeljito obići nekretnine koje nude, a uglavnom uz to još nemaju niti mininalnih znanja za mjerodavnu procjenu stanja nekretnine. Bi da leže i da novci sami dokapavaju, kao i svaki drugi hrvatski neradnički reketar/rentijer.

2 miljona erla. Nasi ljudi se ne bi sagnili za manje od 5 tako da me ovo uopce ne cudi. Sta misli ta azijska posast da smo mi neki jad i bijeda, Bice jos donili pare u kineskim juanima. Neka budu sritni sta nisu dobili po kostima.Eto toliko od mene.

bajo za 2 miliona eura u londonu kupiš stan u centru i ne zajebavaš se s jugom i burom ( ne znaš što je gore ). a ovi iz agencije dalmatinci navikli da ne rade išta pa prodaju muda pod bubrege normalnim ljudima. u tom smjeru ide i komentar sinkope ( jedino ako nije ironija a to sumnjam jer je dalmoš )

Koja ironija. Za 2 miljona erla mi se ne dizemo u 7 manje kvarat taman da znamo da cemo u 7 opet ic lec. Neka radi ko mora Dalmacija ce uzivat dokle god imamo Hajduka i Svetog Duju,a oni zive vjecno tako da nema straja.

🙂 🙂 🙂

ovaj naslov uopće nema smisla…jedino ako su oni to mislili kupiti 15 nekretnina za ukupno 2m eur a ne 2m po nekretnini…

inaće, makarska rivijera je fakat atraktivna ali stvarno su rijetke nekretnine koje vrijede 2 m eur, uglavnom se vrijednosti za prvi red do mora, npr u brelima, kreću od 500k do najviše milju eura tako da ne znam što autor namjerava postići sa ovim fake uratkom

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Pogledaj malo cijene u Brelima Barbosa druze stari. Past ces na guzicu. Brela su nas Hong Kong.

Bogataši.

Ovi vijetnamski bogataši prema našim hrvatskim su ovcin dim.

Ispod 100 milja eura neka uopće ne dolaze u Dalmaciju.

Uostalom subotom i Ajduk igra.
Obično i gubi pa su nadrkani cijeli tjedan do nove utakmice.


Pogledaj malo cijene u Brelima Barbosa druze stari. Past ces na guzicu. Brela su nas Hong Kong.

upravo gledam, evo tebi ali uzmi u obzir da je to nabrijano bar 20%
Vaš link …

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

znaci samo 2 nekretnine u grubim radovima su prvi red uz more i cijena oko 800 kilo eura tj 2 kilo erla po kvadratu(parcela velicine kokosinjca). Za dovrsit jos jedno 400 kila treba najmanje. I to uopce nije ovo sta trazi ova azijska posast. Oni su se pogospodili i hoce samo luksuz.Znaci zlatne spine iz kojih tece cristal sampanjac. U konobi na stolu od murano stakla na debelo namazane lajne bilana…Znaci standard za lajnu je ka hrenovka debela.U biti mi nekretnina za prave kupce ni nemamo. A da je 2 miljona za nas dalmatince nista to je istina.

…….to prodavatelji nekretnina…………..sanjaju…………

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

bez uvrede, ali sve je ovdi totalno ludo.

New Report

Close