Bogataš iz sjene: Nakon Londona, Jagušt u Zagrebu uložio 6 mil. kn u nekretnine

Naslovnica Forum Komentari članaka Bogataš iz sjene: Nakon Londona, Jagušt u Zagrebu uložio 6 mil. kn u nekretnine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Pa vidi se po faci da je čovjek POŠTEN!!!!!!
A sve ovo ( lovicu ) su mu PODMETNULI!!!

ps
Samo jedan udjeličarski udio u ZIK-u vrijedi cca 6000 kunića!!!

Dobar uradak.
Samo efekat bi bio daleko veci da se imovina i ostalo pretresu najprije kad dolazi na celno mjesto.
Ovako na odlasku ostaje gorak okus narucenog clanka.

Dok pprjeklo imovine istražuje tek tu i tamo poneki novinar nema nama naprijed. Bez obzira što je ovo prigodan članak čestitke autorici. Iznenadujuće rijedak članak po ozbiljnosti i uloženom trudu.


Dok pprjeklo imovine istražuje tek tu i tamo poneki novinar nema nama naprijed. Bez obzira što je ovo prigodan članak čestitke autorici. Iznenadujuće rijedak članak po ozbiljnosti i uloženom trudu.

Odista smatraš da je članak naručen u svrhu eliminacije gdina. Jagušta, pred pripadnicima kutinskog radništva i braniteljske populcije iz Stožera, ukazujući kako je dotični situiran, a to valjda automatski implicira da je dugoprstić?[emo_naivan]

Izvrstan članak, napokon malo istraživačkog novinarstva utemeljenog na činjenicama, a ne na indicijama…

na mogu vjerovati da je ovaj uspješni gospodin ostvario toliki gubitak u Petrokemiji, ne djeluje mi tako nesposoban, izgleda mu poslije “bijelih” slijede besane noći, ili se varam, jer ipak živimo u Hrvatskoj, alal nam “vjera”

Irena, bravo i hvala za ovakve novinarske poduhvate, koje volimo čitati..

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Žalosno ali i indikativno je da sve na ovakvim člancima ostaje. Pročita se i ništa. Kako je rekao jedan znalac: “psi laju, karavane prolaze”. [emo_smijeh]

Pravo je cudo da se za doticnu obitelj nije upalila crvena lampica u sluzbi gdje Cavlovic.Vjerojatno i on ,obzirom na dugo djelovanje spada u zasticenu vrstu.oni vide kad neko prijavi promet u kaficu 100 kuna,al nevide kad od skromne place ulozi u nekretnine preko 6 miliona.to je Hrvatska.

Oteto prokleto i ne možeš to promijeniti.

http://www.jutarnji.hr/direktor-hrvatske-drzavne-tvrtke-susjed-je-princu-williamu-i-sultanu-od-burneja–ovo-je-njegova-londonska-vila-od-8-mil–funti-/1079148/

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

JAGUŠTOVE MUKE PO TUĐMANU!!!!

GOSPODIN JOGUŠT PRAVI JE IZDANAK TUĐAMNISTANA ,RAZDOBLJA KADA JE U HRVATSKOJ VALADALA KATOLIČKA FALANGA I PSI RATA KOJI SU SE SKUPILI IZ SVIH KATOLIČKIH MISIJA PO SVIJETU DA OBNOVE ,RECIJKLIRAJU, STEPINČEVU BIOŽJU DRŽAVU IZ VREMENA KATOLIČKO-FAŠISTIČKE EVROPSKE DUHOVNE I FIZIČKE KUGE, II SVJETSKKOG RATA..
SKUPILI SU SE I NA KATOLIČKI NAČIN ,PO TRIBALNO DINARSKOJ ,HAJDUČKOJ TRADICIJI, KAO GLADNI VUCI, RASČUPALI ZATEČENU IMOVUINU SOCIJALISTIČKOG RADNIČKOG SAMOUPRAVLJANJA KOJU SMO STICALI 45 GODINA BOREĆI SE PROTIV KAPITALISTIČKE KUGE NA ZAPADU ,A KOJA JE PUTEM KATOLIČKE CRKVE STALNO DESTRUKTIVNO DJELOVALA KAKO BI NAM ,NA BILOKOJI NAČI ,USPORAVALA SOCIJALISTIČKI RAZVITAK.
MI SOCIJALISTIČKI TRGOVCI ,KOJI SMO T E RADNIČKE PROIZVODE ,IZUME ,NOVITETE PRODAVALI PO EVROPSKIM RASPUČIMA ,U POČETKU SMO DOŽIVLJAVALI VRLO SUZDRŽANE ,DA NE KAŽEM REZERVIRANE PARTNERE , KOJI NISU IMALI AMA BAŠ NIKAKVOG POVJERENJA I GARANCIJE ,AKO KUPE TAJ PROIZVOD ,DALI ĆE BITI UREDNO ISPORUČEN I U SKLADU SA SVIM UTVRĐEMNIM UGOVORNIM DETALJIMA.
BILI SMO OBRAZOVANIJI OD NJIH , A PEREDSRTFAVLJALI SMO RADNIKE S KOJIMA DIJELIMO ISTU SUDBINU,PA SMO SVOJIM ZNANJEM I UMJEĆEM ,KAO GLADNI VUCI NAPADALI SVAKU ŠANSU DA PRODAMO DOVRŠENE PROIZVODE U SKLADIŠTIMA NAŠI POGONA I ONE KOJI SU VEĆ NA PROIZVODNOJ VRPCI I ČEKAJU NAŠ USPJEH REALIZACIJE . TO JE BIO NAŠ ŽIVOTNI I PERSPEKTIVNI INTERES PA SMO SVE VIŠE UČILI DA BI BILI ŠTO SPOSOBNIJI NAMETNUTI SE TOM TEHNOLOŠKI VISOKO ZAHTJEVNOM TRŽIŠTU.
INTERESANTNO JE SE SJETITI TOGA PREDRATNOG ,PREDTUĐMANSKOG RAZDOBLJA ,KADA JE HRVATSKU ,POSEBNO ONU TRIBALNO KATOLIČKU MLADU GENERACIJU , ZAHVATILA ENA EUFORIJA O ZAPADNOJ DEMOKRACIJI I SLOBODI MIŠLJENJA. UZALUD SAM SA SVOJIM POZNANICIMA SE TRUDIO DA IM RAZBIJEM TU ILUZIJU, TU OKRUTNU LAŽ , JER MI KOJI HODAMO PO TOJ KATOLIČKOJ DEMOKRACIJI I BLAGOSTANJU NAJBOLJE MOŽEMO SAZNATI OUNU DRUGU STRANU TE DEMOKRACIJE I BLAGOSTANJA.
I DOĐE TUĐAMNA SA SVOJOM KAPTOSKOM KRIŽARSKOM DEMOKRACIJOM KOJA JE TEMPIRANA CIOVSKI ,SA CILJEM KOMUNIZAM MORA PSATI. KAPITALIZAM MORA STIČI ,U PRVOJ FAZI DO URALA ,DO BOGOM DATIH PRIRODNIH RESURSA . TAKO JE I HITLER PLANIRAO SA SVOPJIM GENERALIMA I MARŠALIMA KADA IH ISPRAĆAO UZ POKLIK:NACH OSTEN!!!!
I NAŠ JAGUŠT JE ISPRDAK TE KATOLIČKO-TRIBALNE UJDURME ,KAO I MN OGI DRUGI,DANAS NEVJEROJATNO BOGATI LJUDI A KOJE SAM SUSRETAO , KADA SU ČEKALI U MOKI ILI KOD ĆARLIJA DA IM PLATIM PIĆE ,ALI SU SVE ZNALI O KAPITALISTIČKOJ DEMOKRACIJI I SLOBODI PODUZETNIŠTVA .KAKO BI ONI ,DA IM JE SLOBODE ,SXUTRA POSTALI USPJEŠNI BAZNISMENI. PA DA ČOVJEK NE POVJERUJE SAM SEBI.
ETO ,TO SU JAGUŠTI ,TODORIĆI ,TEDSCHIJI,KONČARI I DRUGI RAZNI TRIBALNI BAZNISMENI.
OVA VAŠA NOVINARKA JE ZA POHVALITI ,KOLIKO JE TRUDA I UMJEĆA ULOŽILA DA POHVATA KONCE TIH HAJDUKA KOJI SU SE DUBOKU IMPLEMENTIRALI U KAPITALISTIČKE IDMINISTRATIVNO IMOVINSKE EVIDENCIJE.

http://www.zoopla.co.uk/property/11-st-marys-place/london/w8-5ue/25103367

New Report

Close