oni sada ne smiju kupovati/prodavati, je li?
[/quote]
Ne smiju.
Ali… da sam na Todorićevom mjestu, da ne želim dati ponudu, kupovao bih BLJE preko povezane osobe kako bih si osigurao glasove na skupštini, jer ovih 67 % gubi ( ako ne preda ponudu ).
[thumbsup]
lp
[/quote]
tada 2 put krši zakon. To nije baš poslovno, pogotovo u trenutku kada planira predati ponudu za Merkator.
[/quote]
Glavno da nije protuzakonito.
oni sada ne smiju kupovati/prodavati, je li?
[/quote]
Ne smiju.
Ali… da sam na Todorićevom mjestu, da ne želim dati ponudu, kupovao bih BLJE preko povezane osobe kako bih si osigurao glasove na skupštini, jer ovih 67 % gubi ( ako ne preda ponudu ).
[thumbsup]
lp
[/quote]
tada 2 put krši zakon. To nije baš poslovno, pogotovo u trenutku kada planira predati ponudu za Merkator.
[/quote]
Ovisi kako na to gledate.
Ako te ne ulove nije kršenje zakona [wink].
Može kupovati njegov prijatelj iz djetinjstva recimo, koji će ga sigurno podržati na skupštini, ako me razumijete na što mislim.
lp
ako Todorić kupuje danas je skupio već 50.000 komada (do 11:40h) to je već ušteda od cca 5 milja kn
čak i da kupuje preko drugih, a ne smije, mora osigurati sredstva za sve.
A tu je i big brother Samodol
Hebi ga.., ja zaboravio povuć ask nalog od petka pa ošlo sve u cugu po 111,05 [cry], a pratim ko da još imam dionice…, ništa… sretno svima koji su unutra…, možda se još koji puta priključim…, e budale…. [embarass]
nisi ništa pogriješio ne vjerujem da će todorić uopće dati ponudu i da će ovo ići preko 120…
…ali nadam se da griješim zbog ostalih dioničara koji bih mogli dobro zaraditi…Sretno Svima [thumbsup]
Još malo i nestat će aska…recimo prva kupnja će biti 130kn a prva prodaja 200 kn. Tad će početi mali prometi i bit će povuci potegni. Sa velikim bljeskovima povećanja prometa i cijena prema gore.
ako Todorić kupuje danas je skupio već 50.000 komada (do 11:40h) to je već ušteda od cca 5 milja kn
[/quote]
njemu nije problem osigurati sredstva … ali ako će objavit ponudu siguran sam da će netko njegov kupit dobru količinu dionica ispod 304 ili koja je već cifra
[/quote]
trenutno razmišlja o svojoj otpremnini, a ovo mu je prilika, zar ne ?
[/quote]
njemu nije problem osigurati sredstva … ali ako će objavit ponudu siguran sam da će netko njegov kupit dobru količinu dionica ispod 304 ili koja je već cifra
[/quote]
Također vjerujem da netko već skuplja u njegovo ime,samo je pod skrbničkim,ili neki fond…
Uh, u kakvom je kvartu Todorić odrastao kad mu prijatelj iz djetinjstva ima recimo 50-60 mil kuna da uskoći u nevolji :))
Ajmo malo ozbiljnosti..
BELJE D.D./REDOVNA BLJE-R-A
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. AGROKOR D.D. 5.579.663 67,92 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
2. REPUBLIKA HRVATSKA 661.757 8,05 Zast. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. GAŠPAR ANTE 123.783 1,51 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. 46.534 0,57 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 25.840 0,31 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
6. CENTAR BANKA D.D. 18.030 0,22 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
7. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 17.662 0,21 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 14.156 0,17 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA D.D. 12.222 0,15 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
10. PARTNER BANKA D.D. 8.562 0,10 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA NEW
Ukupno: 79,22
Pričekajmo malo da vidimo što će se dogoditi sa ovim računom.
lp
Kupuju fondovi?
Jedna dionica 3,17 glasova,ili jednas dionica 3xx kn.
Kako god okreneš vlasnicima sikira u medu.Hvala Bogu,barem nekome.Čestritke vlasnicima.
U srijedu popodne ćemo znati više kada budemo imali prvih deset.
Tek u srijedu će trebati donijeti odluku.Do tada raj za trejdanje.
U BELJU teće med i mlijeko, kao voda u Amazoni.