Bivši gradonačelnik Gospića ostao bez posla pa otišao u Irsku raditi kao skladištar

Naslovnica Forum Komentari članaka Bivši gradonačelnik Gospića ostao bez posla pa otišao u Irsku raditi kao skladištar

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Evo to je vrhunac naših uhljeba i njihove prave sposobnosti na tržištu rada. S druge strane kod nas je situacija suprotna pa ljude koji su donedavno privatnici cijedili vani postaju respektirani radnici koji brzo napreduju na više pozicije. Hvala ti hrvacka.

Imali smo mi i pekare u upravama d.d. Kad uhljeb počne radit u privatnom sektoru to je stvarno pobjeda samog sebe!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

eto kakvi nas vode !!

Sve bravarovi učenici

Ideje naše benzin Vaš!

Ja mu čestitam što je prihvatio vlastita ograničenja i odlučio se baciti na pravi posao gdje će generirati korist sebi i drugima.

Toliku placu ce imati bruto. Ali tamo nema spavanja na radnom mjestu. Vjerovatno je tim razmisljanjem odabrao posao. Bit ce cuvar skladista i spavati na radnim mjestu

a7ibaba, di si ti radio, balkanski poslodavci do te mjere cjede radnika da mu je poso u belgiji, danskoj, svapskoj ili irskoj godisnji, s jednom stvari se slazem u ovim komentarima, zapadnoevropski poslodavci ce se cesto iznenadit sto su zaposlili nakon citanja dobre biografije balkanca, musgrave je nesto slicno ko bivsi agrokor ovdi, imaju velpro, konzum i bog te pitaj sto sve ne, superkonzumi im se zovu supervalue i zajedno s malim konzumima koj se zovu drugacije imaju oko 750 poslovnica, slicno ko konzum ovdi, na razgovoru za poso sam im bezuspjesno pokusao objasniti da kad zaposljavaju balkanca trebaju zaposlit onog ko svake tri godine ima 2mj radnog staza, onaj ko u 3 godine ima 36mj staza je poso dobio ne jer je dobar radnik nego jer je klijent nekog u esdepeadezetu ili u tudmanizmu, odlucili su nauciti na tezi naci, nadam se da nas nece sve mjeriti istim metrom kad svate o cemu je bilo rjec

čovjek je našao posao u skladu sa sposobnostima i ne srami ga se raditi.za pohvalu

najveći klaun na forumu: drek-na-bidu-drek-na-asku

A svi smo mi pod kozom isti. To je nas problem. Stalno trazimo krivca i nikad nitko od nas nece reci da je za nesto kriv. Od dna do vrha ljestvice !

Da je l.opov ne bi iša tražiti posao u Irsku. Vjerojatno mu je bija pun kufer svega pa ono ….
Nije to niš ….

DAJ PET !!!

New Report

Close