Slažem se da nije ispravna taktika kupovati dionice koje su najviše pale samo radi toga, pogotovo luke, i neke građevinare (VDKT, HDEL) koji su još uvijek precijenjeni. Kapital sada treba usmjeriti na dionice koje su fundamentalno podcijenjene – kao što su na primjer drybulk brodari (ATPL i JDPL), HT, ADRS itd.
jako je zanimljiv odnos naslova i teksta.
naslov bi trebao sugerirati da se u ovom rastu crobexa radi o bull trapu.
tekst međutim sugerira samo da postoje dionice kod kojih treba ostati oprezan.
e sad, pitanje je: da li je naslov redakcijski pa netko nije razumio tekst ili je tu dvosmislenost autor namjerno uveo?
…po meni nema nikakve suprotnosti između naslova komentara i samog sadržaja…jer autor u samom naslovu ne sugerira da se radi o bull trapu…već se zapravo pita da li se o tome radi…zato je i stavio upitnik…
petrove jesi preživio margin s kojim si se hvalio dok je crobex 4500 bio na htvu? [lol]
da da bio je na dnevniku nove dok je crobex bio ispod 4500, a ht oko 350, ako se ne varam… tesko da ga je prezivio.. iako ako je uzeo neki veliki omjer skrb:kredit mozda…[thumbsup]
Da, i ja moram priznat da je naslov teksta malo iritantan – pogotovo ako uzmemo u obzir da je autor digao margin kad je Crobex bio na 4500, pa sad ispituje ispravnost odluke ljudi koji kupuju na 3600 [rolleyes]
Također, ne razumijem zašto na početku svakog teksta stavlja svoju sliku, mislim čovjek je možda na početku karijere radio kao maneken ali ipak…
[lol] [lol] [lol]
wunderkind: ” petrove jesi preživio margin s kojim si se hvalio dok je crobex 4500 bio na htvu? [lol] ” da da bio je na dnevniku nove dok je crobex bio ispod 4500, a ht oko 350, ako se ne varam… tesko da ga je prezivio.. iako ako je uzeo neki veliki omjer skrb:kredit mozda…[thumbsup]
malo pretjerujete. mislim da je ht onda bio negdje u rasponu 310-320, dakle kad odbijemo dividendu otprilike kao danas.
pa nisam ja se javno hvalio kak kupujem dionice na kredit! [lol]
Njemu je na 4500 bilo sve jeftino.
A sad mu sve skupo.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol]