Bez hitnih promjena i Hrvatsku čeka crni scenarij Agrokora

Naslovnica Forum Komentari članaka Bez hitnih promjena i Hrvatsku čeka crni scenarij Agrokora

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Zašto je bitno misljenje nekakve neparlamentarne stranke!? Poslovne novine ako su neovisne ipak se ne bi trebale spustati na razinu politikanstva iz sabora sa dokazima tipa “sve je znao”.

“Ovi poražavajući brojevi dokaz su katastrofalno lošeg upravljanja, a i namjerne prijevare….” ovo vrijedi i za rad svih Vlada u zadnjih 20 godina, samo bi na kraju trebalo dodati: “građana!”.

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Nokia je prije deset godina vrijedila pet puta više nego sada a Apple je prije petnaestak godina bio pred propasti. Ergo, zašto nebi, uz dobar management, Agrokor za pet-šest godina vratio dioničarima uloženi novac ?

Sto reci, tko zeli ostati, fakat, neka plati i 99% poreza za glupost… treba uciti an greskama, a jedna je ostanak u ovoj zemlji. Bit ce jos CA i drugi, sve je ovdje trulo i u mulju.

Phil Knight je godinama poslovao bez likvidnosti dok je stvarao Nike. Svake godine uzimao je duplo vece kredite i sav novac je trosio na sve vecu kolicinu obuce. Na posljetku je izasao na IPO i danas imama to sto imama. E sad, bio je to velik rizik i puno stresa. Mnogi Hrvati, a cini se i politicka elita ne zna tko je Phil Knight i kako je on to uspio. Eto nadam se da cu makar ljudima sto su ovo procitali skrenuti paznju. Ako nekoga zanima to informacije su iz knjige. Knjiga je jako dobra i zanimljivo pisana. Zove se Shoe dog i preporucujem ju kao zabavno i poucno štivo.

p.s. treba znati englski. Ne znam ima li hr. verzija.

New Report

Close