Bebić: Pravo je vrijeme za ulaganja u Hrvatskoj

Naslovnica Forum Komentari članaka Bebić: Pravo je vrijeme za ulaganja u Hrvatskoj

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Barba Beba sve zna!!!!!!!!!!!!!
Kako su Japanci HENDIKEPIRANI što nemaju barba Bebu!!!! mam bi im bilo bolje?

Dali su držali kišobran ti u prvom redu od silnog zapljuvavanja

Pa tko može normalan tog debila uzet zaozbiljno osim Jace

Nemojte tako, barba Luka zna šta priča…http://bit.ly/9n06QM

Samo problem je što bi nama svi samo nešto prodavali, a nitko ne pokreće proizvodnju i velika zapošljavanja. Ovi nas dolaze trovat cigaretama koje proizvode u njemačkoj…

Hoće li stranci tvornice gradit,,pa i neće baš kad Hrvat ne radi za sitnu lovu…rađe sjedi kod kuće i pljuje državu i sve oko sebe..

Bebiću bi više odgovaralo prezime Hlapić. Čovjek je stvarno ishlapio i ne znam kog vraga drže tog starkelju u Vladi ? Nikad nisam mogao skužiti u čemu i po čemu je on stručan u bilo kom pogledu, osim u izgovaranju nesuvislih rečenica. Sad su digli frku za njegovog glasnogovornika. Majko mila ! U kakvoj to mi Tunguziji živimo. Još daje izjavu kako je sada pravo vrijeme za ulaganje u Hrvatsku. Njegovim nebuloznim izjavama ni kraja ni konca. Pravo vrijeme za ulaganje u Hrvatsku je nepovratno prošlo ( ulaganje velikog kapitala ) a ono je bilo prije pretvorbe i pljačke koju su napravili. Nakon toga svi potencijalni ulagači su digli ruke od nas plašeći se istog scenarija – da i njih ne opelješimo. A nakon svega, tko ćenam sada doći ?

New Report

Close