Barišić: Sanader odlučio da se Thompsonu isplati 515 tisuća eura da ne pjeva

Naslovnica Forum Komentari članaka Barišić: Sanader odlučio da se Thompsonu isplati 515 tisuća eura da ne pjeva

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Sve poštenjak do poštenjaka.

Koliko Ivica Nekić direktor državne Agencije Alan isplaćuje po svojim fiktivnim ugovorima o radu, ugovorima o djelu, poslovnoj suradnji? Ili tko mu odobrava put, npr. u Casablanku sa “prevoditeljicom” , ili Las Vegas ili…e Ive, Ive….

HDZ je opljačkao Hrvatsku i to je svima jasno, ali proračun je i sada bez HDZa i sanadera 110 milijardi, pa kako to… još su uvedeni veći PDV, novi porezi i priprema se porez na imovinu, podizanje dobne granice za mirovinu i rasprodaja državnih tvrtki…ako je sanader mogao isisavati 100tine miliona kn iz proračuna bez svih ovih aktualnih “recesijskih” mjera te isto to činili i drugi dužnosnici na nižim razinama i drž. tvrtkama, ako je toliki novac isisavan, a znamo da je, kako su onda poštenjačine iz aktualne političke scene zadržale toliki napuhani proračun, podižu poreze i još se zadužuju izdavanjem novih emisija obveznica , kuda će i što će oni sa tolikim parama viška ???

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Nema snimki !

Nije snimano !

Držali su čovjeka za jaja i on je potpisao šta god su napisali ?

.

Nisu to nikakve nevjerojatne tvrdnje. Samo za časnog i poštenog Sanadera treba uvesti smrtnu kaznu i to javnim smaknućem na Trgu Banovom da takve stvari kakve je taj smrad radio više nikada nikome u ovoj zemlji ne padnu na pamet.

Nema s estrade nikoga tko nije pjevao za HDZ.

Ma to je kikiriki što je sanader maznuo u odnosu što su nam strane banke maznule i upravo u ovom trenu mažnjavaju.
4 miljarde kuna godišnje i tako godina s time da štopaju svaki razvoj kreditiraju jedino potrošnju.
To je pravi problem a ovaj sitni kriminalac je osramotio sebe i cjelu obitelj za vijeke.
Možete zamisliti koju je lovu Barišić maznuo i kao ravnatelj carine za koju nitko ne zna, lako je sad pričat i optuživat druge, ko zna šta je on sve radio sa tom carinom.

New Report

Close