Bankari suzdržani, HUP šokiran, a trgovci prestrašeni

Naslovnica Forum Komentari članaka Bankari suzdržani, HUP šokiran, a trgovci prestrašeni

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

karakaša cijenim, ali ovaj put mislim da je u krivu – građevinu nikad više neće podići umjetna želja da se “štedi” u nekretninama, koja je dovela do ogromnog gomilanja beskorisnog i precijenjenog mrtvog kapitala, nego samo rast industrije.

u tom smislu bih i podržao porez na nekretnine kada bi ga ova vlada bila sposobna primijeniti.

mogli su naprosto proglasiti dvije nekretnine neoporezivim, a udariti po trećoj i idućim s mnogo višim stopama. tako bi zaštitili male ljude i njihovu jedinu imovinu, a udarili po bankama i špekulantima.

ovo što nudi linić, međutim, nešto je sasvim drugo, nepraktično, glupo, nepravedno i neprovedivo. s ovim što je prezentirano, svakoj općini u hrvatskoj ostavlja se prostor za beskrajno manipuliranje. manipulirati se može i pojmom trajne i povremene uporabe, i tržišnom vrijednosti.

ovaj zakon, zajedno s čuvenim zakonom u legalizaciji kršenja zakona, u paketu uvodi potpuno bezvlašće i nepravno stanje u sektor nekretnina i graditeljstva.

stranci su iz hrvatske otišli ponajprije zbog potpune blokade pravosuđa, a ove njihove sulude mjere ekstremno pogoršavaju ionako loše stanje.

oni izgleda neće stati dok ne uguše svaku privrednu aktivnost u državi. linić je definitivno najveći balvan koji se dosad povlačio po ministarstvima, u idiotizmu je nadmašio tipove poput ivana milasa, barba luke i sličnih.

Imovinu treba oporezovati ne nekretnine, ukoliko bi doslovno primjenili Ustav RH porez na nekretnine bio bi neustavan!

Svi koji imaju imovinu ili nekretnine već su nekoliko puta platili porez na to , i kada su stjecali a i tokom godina ih država oporezuje !

Za porez na imovinu ili nekretnine zalažu se Paraziti , Neradnici , Ljenćine , Loši radnici , Rasipnici , Neuspješni …

Smanjimo poreze Uspješnima , Štedljivima , Vrijednima , Dobrim radnicima …

Oni koji imaju vuku Hrvatsku naprijed , zapošljavaju ljude i stvaraju nove vrijednosti!

.

New Report

Close