EN DE

Bandić: Nisam dovoljno moćan da bih 10 godina zataškavao navodne afere

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić: Nisam dovoljno moćan da bih 10 godina zataškavao navodne afere

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

u Bandićevoj retorici se izrazito vidi da je politolog. jako mudro i istinito zbori ali on se po prvi put petlja u stranačku politiku. netko tko je oduvijek bio frakcionaš SDP-a nikad nije bio dio stranačke politike, a bome nije bio ni dio nacionalne stranačke politike, lako je propovjedat o tuđim pogreškama i tuđoj poziciji.

Milane, lako za kredite KBZ-a ali što je sa Zagrebom ako ti odstupiš? Grad je u dugovima pa me zanima, oćeš u tom smjeru pregovarati i sa MMF-om i inozemnim komercijalnim bankama kad dođeš u poziciju da utječeš na ekonomsku politiku na nacionalnoj razini? I kuda misliš otić kad i državu dodatno zadužiš iako je dodatno zadužit RH nemoguća misija?

Milane za koga ja plaćam račune GSKG-a ako je grad u dugovima i tolerira troškovni nemar velikih potrošača?

predsjednicki kandidat je u nekogucnosti odgovoriti jer se prprema za reprizu slavlja nove godine kako bi svekolikom pučanstvu cestitato i zazelio sve najbolje u 2010.g pa su mene zamolili da Vam odgovorim
ni uz najbolju volju Vam na Vase pitanje nemogu dati odgovor jer sam zadnja 2 desetljeca takorekuć prespavao pa nisam bas najbolje upucen u situaciju
pofuk

Ako Milan postane predsjednik, da vidimo jel će koji policajac imati hrabrosti zaustaviti pijanog predsjednika..

sutra je novi dan.

New Report

Close