Bandić kupuje 4,5 milijuna kuna skuplje autobuse zbog bizarnog razloga

Naslovnica Forum Komentari članaka Bandić kupuje 4,5 milijuna kuna skuplje autobuse zbog bizarnog razloga

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

moraš imati veliki okretni moment da bi nešto munuo, zato je matan miki u pravu te iskustveno i odbacio solarisovu ponudu!! bravo matane, takve majka rijetko rađa!!

Razumna odluka. I sam bi.platio vise za njemacki proizvod, nego za poljski, talijanski, francuski.itd

Bandić kakav god da je, ali ovi novinari su još gori, nema te cijene za koju je Man skuplji od ovog poljskog, eto dovedite tako i kineske u pola cijene.

[i]volim dividendu više nego hladnu pivu[/i]

Da bi pisali o nekoj temi, o njoj nešto morate i znati. A ovoj temi, vi ne da ništa ne znate, nego pojma nemate.Ići uspoređivati jedan MAN sa nekakvim poljskim proizvođačem je više nego sumanuto. Morate znati kako se kod odabira mora računati i o ekonomičnosti i da je namjena tih vozila da voze putnike a ne da čekaju na red u servisu.Nadalje, i o servisnoj mreži proizvođača, dostupnosti dijelova i još puno toga. I zato je bolje da niti ne dodirujete tastaturu nego da pišete ovakve g….sti.


Razumna odluka. I sam bi.platio vise za njemacki proizvod, nego za poljski, talijanski, francuski.itd

a joj, još jedan bauštelac..znači bolje je a-klasa nego ferrari..bravo majstore. nikad nisi iskusio ono što valja pa laprdaš…ne zamjeram. ne znaš za bolje od golfa.

nemačka medicina je najbolja na svetu

To dolazi u obzir samo ako Poljaci kupe naše niskopodne tramvaje.Nije naš narod još zaboravio legendarne električne “gomulke” pa kako će to zaboraviti jedan Bandić?!

New Report

Close