Bačić: Cilj nam je održivi mirovinski sustav i veće mirovine

Naslovnica Forum Komentari članaka Bačić: Cilj nam je održivi mirovinski sustav i veće mirovine

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ahahahhaha… cilj vam je i dalje cijediti građane, kako bi isplaćivali povlaštene mirovine, tako reci 🙂

Kad mladi koji su završili fakultet i žele nešto stvarati u životu vide strukturu mirovinskog fonda, gdje partizani, ustaše, političari, domobrani, …. i ini domoljubi koni imaju tu i tamo nešto radnog staža, imaju veću mirovinu od poštenih radnika koji su cijeli život radili,, svi ti mladi su tako ponosni na svoju državu, da većina, tko može odlazi vani, da na miru može raditi i živjeti a ne da ih cijede za te povlaštene mirovine. I svaka im čast na tome 🙂

Da želite dobro građanima u ovoj državi definitivno bi resetirali mirovinski sustav i isplate iz njega, po poštenom ključu. Ali budući da to ne želite, tako je kako je :((((

Samo nak nam hadezeovci budu bogati i sretni. A mi ćemo se odreći svega samo da bi njima bilo dobro. I još ćemo ih hvaliti kako su lijepi i pametni dok nam kradu budućnost.

Voda nikad ne zavrije dok je gledaš.

Romel, 03.07.2018. u 14:58
moći sam izabrati hoće li svoj 2. stup prebaciti u 1.

Nekad se govorilo: iz šupljeg u prazno!

Smiruje naciju, ha ha

Svrha ove reforme je da ne dođe do različitih visina mirovine osiguranicima koji su primali istu prosječnu plaću. – socijalizam u krvi, uranilovka – pa šta nam onda sole pamet da nam fondovi donose neku dobit u kojoj ćemo kao uživati … smisao tih fondova jeste da imam nekada nešto veću mirovinu nego što mi je država sposobna osigurati, zar ne????

Meni će u budućnosti mirovina biti veća samo ako mi dodate 27 posto dodatka na mojih 15% uplata u I stup (ako sam isto vrijedan građanin) i na to dodate ono što sam skupio u II stupu. Sve ostalo je prevara!!!!!!

Ali iz teksta se da iščitati da se to ne smije dogoditi tj. da svi moramo imati isto (osim ovih što su jamili)!

kod nas svaki frfljo ima probleme za sva moguća rješenja

Jedina svrha ovoga jeste da se placanu povlastene mirovine i lazni branitelji. Za njih nema dosta para-zato ce da otmu privatnu imovinu!

[color=blue][u][b]" pessimus dux Croatorum "[/b][/u][/color]

New Report

Close