Nije li trezor već kupio što je mislio davati za podjelu.
Ne znam zašto neki očekuju da će kupovati još?
Prekjučer su kupili dosta i jučer još nešto malo, tako da je to vjerojatno gotovo.
Evo kupuje se još, nadam se da će to ići na razine +700 kad krenu malo vozarine, danas lagana korekcija a onda opet 📈🚀 kupujte gospari pa vladajte i dijelite kako vas volja. Ali ne po ovoj cijeni…
2 stvari u statutu trebamo promjeniti što prije a to su:
-ukidanje potrebe ovjeravanja punomoći kod jav.bilježnika
-smanjenje nagrada UO i Izvršnim direktorima za 90 %
Evo prilike za prodaju veće količine ATPL, trezor opet opalio po asku. Dok stranim brodarima pada cijena, oni pokušavaju umjetno držati cijenu iznad 400 kn
Sad će za koju minutu izletiti novi BDI i BPI za danas kao smjernica.
Ali da se šamara sa cijenom, šamara se.
Trejderski raj.
@ BudFox3
Gdje ti to vidiš da vani brodarima pada cijena? U zadnjih nekoliko mjeseci uz manje oscilacije uglavnom su stabilni. Jučer jesu bili crveni, ali danas će to vjerojatno ispraviti.
Mislim da danas nema objave BDI-a, jer je zbog pogreba engleske kraljice neradni dan u Engleskoj. Pratio sam i u petak su se svi brodari u USA crvenili, a danas gledam u Oslo-u pada cijena dry bulk brodaru GOGL-u za -5%
https://www.bloomberg.com/quote/GOGL:NO
Američki brodari trenutno padaju, a već su se iskorigirali.
Gogl je bio 16$ pa je sada 8.5$, a isplaćuju lijepu i redovitu dividendu.
Pa ako itko zna pravo stanje to su nadzorni i braća gospari, kupnja na ovim razinama je odlična. Drže cijenu do rasta vozarina, drago mi je da se ekipa trejdera iskrcaje, ostaju dugoročni i kvalitetniji imaoci. Rastom vozarina u 4.kvartalu idemo na nove razine sa cijenom. Osim preraspodjele plijena velikih, pozitivno za nas male je što upravi isto odgovara visoka cijena. Strpljen spašen.
Ali čim trezor stane s kupnjom biti će svega, zato oprezno.
Sad su već kupili ono što su podijelili i to je vjerojatno to, a s obzirom na velik broj naloga do 440 kn vjerojatno su i dogovorili otkup od nekoga jer ih taj inače ne bi mogao prodati ni po 400.
Jer vani brodari nikako na zelenu granu iz dana u dan.