EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ovo je tek početak problema, a teški dani tek slijede.

https://www.tportal.hr/biznis/clanak/ekonomisti-tvrde-vrhunac-inflacije-je-tek-pred-nama-ne-moze-se-iskljuciti-industrijska-recesija-foto-20220428

Puno sumornih članaka, a BDI svaki dan raste, danas + 4,2% na 2.831 što je najveća vrijednost ove godine, a dionica se prodaje kao da je sudnji dan. Možda se čekao Putinov govor danas, a na kraju ništa.

Ma vani su brodari jako volatilni.

Sutra ce bit opet 10% u plusu, tako da se ne treba zamarat s njima.

Vozarine stalno rastu, a sad je i Cape započeo rast koji će potrajati duže vremena jer se kina sad počinje otvarati.

ima li netko svjezi update orderbooka za 2022-2026godinu

snupy, 10.05.2022. u 23:13

ima li netko svjezi update orderbooka za 2022-2026godinu

Ja sam naletila na ovo – vidi sliku.

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

hvala kvark jos nam fali slika scrapa da bude potpuno

Netko se danas odlučio na brzinu riješiti dionica ili je bila dogovorena prodaja. Jako čudno obzirom da je BDI zadnjih dana porastao 50%, a dionica potone 10 %. Danas BDI +2,1 na 3.117 što je najveća vrijednost zadnjih 6 mj.

Danas će prodavači vraćati nazad po 550 jučer prodano po 510.

Ma nema tu ni divke ni nista kada toliko odugovlace sve se cini. Da su mislili pohvalili bi se davno, ovako cekaju zadnji trenutak 🤔🙄

BabaLuji, 13.05.2022. u 11:21

Ma nema tu ni divke ni nista kada toliko odugovlace sve se cini. Da su mislili pohvalili bi se davno, ovako cekaju zadnji trenutak 🤔🙄

A ja se kladim da će je biti. U sto hoćete da se okladimo ovako javno?

Bit ce je sigurno. Samo moraju izvjesce izbaciti, da znaju kolika ce bit.

Kako kasni izvjesce tako kasni i odluka o dividendi.

Isplata bi privukla nove ulagace, mozda i fondove u tom kontekstu bi bilo dobro. Međutim kupnja brodova, smanjenje duga, rast kompanije ide u dobrom smjeru pa sama isplata nije potrebna dok je ovakvo stanje sa vozarinama.

New Report

Close