EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kicancro, 03.05.2021. u 11:22

Rezultat nije razocaravajuc nego pola forumasa je neuko i misli da se isti dan plovi po spot vozarinama od tog dana, realno zarada od ozujka je dnevna spot vozarina od 1.2-15.2.

Ma zna @Lojtra sve, samo ga pitajte što god vam treba pojasniti. S obzirom da je njemu dobit 20% manja od očekivane gotovo je nepogrešiv 🙂

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

S obzirom na gassss brodara vanka , bojim se da će sutra teško atlant ispod 260 . Gle ljudi ja sam nedavno mislio da mi je roba skupa na 220 , pa na 240 i onda sam shvatio da je vrag odnio šalu pa sam sretan ko malo dijete kupovat po 250 . Sjetite se ovoga kad budete kupovali po 300 ili 400 kuna

mrcash, 03.05.2021. u 21:23

S obzirom na gassss brodara vanka , bojim se da će sutra teško atlant ispod 260 . Gle ljudi ja sam nedavno mislio da mi je roba skupa na 220 , pa na 240 i onda sam shvatio da je vrag odnio šalu pa sam sretan ko malo dijete kupovat po 250 . Sjetite se ovoga kad budete kupovali po 300 ili 400 kuna

NAV je 170 kn

Prošlogodišnji gubitak 93 milijuna kuna

Dobit Q1 12 milijuna kuna (amortizacija smanjena za 5 milijuna kuna)

Dug 873 milijuna kuna

Dug/kapital=160%

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

O ovome navu pricate? 350 kn? Aha, aha

Samo logirani korisnici mogu vidjeti privitke.

Ne znam, ja vidim 170 kn i dalje

Da, pa kad vec uzimate materijal i podatke sa drugog foruma onda napisite i koji su noviji i za koji datum, tamo je autor sve napisao. Boze, svasta…..

Evo najnoviji podatak sa mojedionice.com sa rezultatima za Q1

P/E = 89,67

Kolega bud, molim vas prestanite iznositi pretenciozne gluposti koje nemaju veze s nicim. Jako dobro znate da je taj P/E izracunat na bazi ttm, znaci ukljucuje 2 korona kvartala prosle godine.

Ali zapravo, samo vi pisite i neckajte se oko ponovnog ulaza. Dok vi dokazete da je NAV 170 ili koliko vec (sto naravno nije) otici ce dionica na 470. Tad ce biti taman za kupovinu, hehe.

Bolje jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

BudFox3, 02.05.2021. u 22:52

Evo najnoviji podatak sa mojedionice.com sa rezultatima za Q1

P/E = 89,67

auuu, ovo je stvarno loše!

Futuresi odose u oblake jutros.

Kolega Hrvalin niste vi niti jednu dionicu jos prodali u zivotu. Ne brinite za tudje zarade.

kupoprodaj, 04.05.2021. u 07:05

Kolega bud, molim vas prestanite iznositi pretenciozne gluposti koje nemaju veze s nicim. Jako dobro znate da je taj P/E izracunat na bazi ttm, znaci ukljucuje 2 korona kvartala prosle godine.

Ali zapravo, samo vi pisite i neckajte se oko ponovnog ulaza. Dok vi dokazete da je NAV 170 ili koliko vec (sto naravno nije) otici ce dionica na 470. Tad ce biti taman za kupovinu, hehe.

Burza anticipira buduce dogadjaje. Sada se kupuju dionice na temelju predvidjanja buducih zarada.

Kod nas se jos racuna NAV iz 2020 godine pa to malo sporije ide. Polako.

New Report

Close