Najnoviji izvještaj, 26.3.2021. Clarkson s&p weekly
South Star 28.500t 2006 SS/DD(klasa i suhi dok) freshly passed
BWTS fitted
6.75 $
Made in Japan
Ovakve prilike ozbiljne firme ne propuštaju, kad su spot vozarine na 20-ak.
Ne znam što je ovoj upravi.
Snupy
Nije ovo lenac, ovdje je malo mješovitije vlasništvo, ako i dođe na tržište tih tridesetak tisuća mislim da će brzo biti progutane.
Ps
Nemoj biti zabrinut
mozda nebitno ali Cerpove dionice ubile su Lenca na 4 kn
Nisu cerpove dionice nego korona.
30.3.2021.
King Peace 79.600 dwt 2011
BWTS fitted
Prodan za 10.95m$
Ovo je brod blizanac( isti tip broda), 4 Ice panamaxa Atlantske.
30.3.2021.
King Peace 79.600 dwt 2011
BWTS fitted
Prodan za 10.95m$
Ovo je brod blizanac( isti tip broda), 4 Ice panamaxa Atlantske.
Pitanje je kako će revizor reagirati na ovakve info?
Hahahaha.
Revizor će reagirati kako gazda (onaj koji ga plaća) kaže !
Kolega lapad, pa sto Vam bi odjednom???…godinama ste pisali pozitivno o ATPL, a sad kad je situacija kudikamo bolja sama negativa…situacija je kriticna i dalje, ali je puno bolja nego prije godinu, dvije…
Sto se dogodilo u medjuvremenu?
P.s. stvarno me zanima jer mislim znatno pojacat poziciju u ATPL, a Vi ste odlican znalac brodarskog sektora…tnx
Kolega lapad, pa sto Vam bi odjednom???…godinama ste pisali pozitivno o ATPL, a sad kad je situacija kudikamo bolja sama negativa…situacija je kriticna i dalje, ali je puno bolja nego prije godinu, dvije…
P.s. stvarno me zanima jer mislim znatno pojacat poziciju u ATPL, a Vi ste odlican znalac brodarskog sektora…tnx
Lapad je samo cinjenicama potkrijepio ono sto ja duze vrijeme navodim, a to je da je materijalna imovina u bilanci debelo precijenjena. ispravak vrijednosti je neminovan, a kakav ce utjecaj imati svatko neka procijeni sam. ocito je da je book o kojem tu mnogi tupe zapravo potpuno nerealan.
Lapad je samo cinjenicama potkrijepio ono sto ja duze vrijeme navodim, a to je da je materijalna imovina u bilanci debelo precijenjena. ispravak vrijednosti je neminovan, a kakav ce utjecaj imati svatko neka procijeni sam. ocito je da je book o kojem tu mnogi tupe zapravo potpuno nerealan.
Book zapravo uopće nije nerealan. A Lapad je mogao biti i malo objektivniji pa izvući npr:
Supramax Melati Laut abt 56,643/2011 Qingshan, China, Cr 4x30t (SS/DD 12/2021) – sold for excess USD 13m
Može se izvući još x drugih koje bi realnije prikazale book Atlantske. Prilično tendenciozno….