EN DE

ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cerp je prodao slovom i brojkom do sad cijelih osam (8) dionica.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

https://zse.hr/default.aspx?id=99143

iskrcavanje se nastavlja, jedino otvoreno pitanje ostaje tko se ukljucio u spasavanje vojnika Ryan-a…

Po obavijesti na zse prodao je gosp. IB

Znači nije CERP, širenje neistina opet…

gosp. IB je prodao, a tko je kupio?

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

kukuriku!

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Koje ovdje nebuloze…rentaju se brodovi, grade se stanovi, reprogramiraju se krediti…to valjda da uhvatite zlatnu ribicu…to su tri želje ili šta?

Dioničari ATPL na aparatima…cijene vozarina ne idu u smjeru u kojem bi željeli, plovi se i dalje s minusima, grade se stanovi, ne znam tko će ih kupovat i po koliko…IB izlazi van…kad je kupovao i čistio do 600+ kuna onda je valjda znao što radi…tako valjda zna i sada…

Ali nekoj ekipi je i to dobro…dobro je kad IB kupuje…dobro je kad prodaje…sve je dobro…dokle gid se plovi i dok ste izlistani na ZSE…eto…takva je to ekipa ovdje…

Netko i kupuje, znači ima interesa za dionice ATPL

Skrbnički u OTP banci sa 31103 komada ušao u top 10

IN 10.  OTP BANKA D.D. 31.103 213,00 25.08.20 6,62 2,23%

Life all comes down to a few moments. This is one of them.

Idealno bi bilo da drzava izadje.

Bolje jeftino kupovati nego jeftino prodavati.

gledam ga ..pukne dole cijenu sa 212 na 206 proda preko 500 komada  boli ga k,,c za cijenu sam da proda govnar

Valjda mi neće treći put obrisati info post da je kupac Pivac

[i]Freedom' just another word for nothing left to lose[/i]

Ja mislim da tr netko zahebava. Bez uvrede.

najveci dionicar, ujedno i predsjednik upravnog odbora firme prodaje svoje dionice ispod svoje nabavne cijene. stvarno mi nije jasno kako neki nisu u stanju procesuirati svu negativnost ove cinjenice. tko god da je kupac u hrv, osim mozda nekih autoriteta tipa Flokija, ne moze bit protuteza gore navedenoj cinjenici. tako da se ne treba zavaravati i gajiti laznu nadu

New Report

Close