Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ATPL | 47,15 | 1.839 | 39 | 47,10 | 48,30 | -6,00% |
Sumnjam da ćemo doći na te razine,mada na našoj burzi sve je moguče. Ovo je bal za velike,a mali mogu samo gledati ili skakutati okolo maštajuči da su i sami dio tog bala.
[/quote]
Ili dokupljivati.
U petak sam dao nalog na kupnju a jutros nisam razmišljao o njemu i tako sam postao i ja vlasnik
atlanske plovidbe….na početku mi je bilo žao jer sam mogao uštedijeti koju tisućicu ali jbg….valjda ćem brzo nastaviti prema 3000…..
Evo kupio sam po 2710 nadam se da sam uhvatio dno (jer baš nikada ga ne uhvatim). Btw evo još 1 i obečajem kad netko drugi pita ja ću mu odgovoriti kada stignem tako da vi više ne morate na ovo pitanje. Do kojeg datuma se mora držati atpl i kada će biti otprilike isplata dividende
koliki je danas bdi?
U petak sam dao nalog na kupnju a jutros nisam razmišljao o njemu i tako sam postao i ja vlasnik
atlanske plovidbe….na početku mi je bilo žao jer sam mogao uštedijeti koju tisućicu ali jbg….valjda ćem brzo nastaviti prema 3000…..
Nikad nije kasno kupiti pravu dionicu, a ATPL je sigurno u top five na zse. U usporedbi sa svibnjem 2007. držim da je trenutačno čak bolja prilika. "Sutra" stižu Zageb i Pracat, BDI je na znatno većoj razini u usporedbi sa istim razdobljem lani, a neto dobit će u 2008. g. biti 400% veća od one iz 2007. Uglavnom, poslovanje je neusporedivo boje u usporedbi sa 2007. i to će se "osjetiti" na zse krajem godine.
Problem ovog foruma je što su na istoj temi investitori što su im primarni fundamentalni pokazatelji i poslovanje sa onima što trguju dnevno i tjedno, kao i činjenica da je na zse posve uobičajeno da jedna od najlikvidnijih dionica ima dnevni raspon +-5%.
Pored svega do sad nisam upoznao investitora što je uložio novac u ATPL na rok od 1 godine izgubio na ovoj dionici, i uvjeren sam da taj film nećemo gledati na ATPL još makar 2-3 godine.
koliki je danas bdi?
ameri nyse , danas ne rade, sutra tek novi bdi, današnji ne znam, ali znam da je bio manji nego dan prije
Zaboravi sve fundamente ako BDI nastavi klizati – imam dojam da se nalozi na prodaji količinski povećavaju.
Ima li tko ukupnu K/P ?