Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Ako ne počne restrukturiranje, brodogradilišta će u likvidaciju (objavljeno 27.09.2006.)

Naslovnica Forum Komentari članaka Ako ne počne restrukturiranje, brodogradilišta će u likvidaciju (objavljeno 27.09.2006.)

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Može malo promjena serve? Ajd neka ti svi momci odu prvo na čekanje, pa onda na biro. Tamo neka budu jedno 4 godine i neka čekaju bolja vremena. 4 milijarde, 6 milijardi?? Pa kako Vas nije sramota? Svaka kuna koja ode u restruktuiranje, toliko dajte i nama slavoncima. Bio sam sada nekoliko puta u Novom Sadu, pa to je Monte Carlo naspram Osijeka, ustopala me jedna osoba i prićamo onako usput, pitam ima li posla, kaže da ima posla, samo da li žele raditi za 250 eura pa nadalje?? Pogledam u oglasnik traže bar 200 radnika onako na prvi pogled i to tvrtke ne šuć muć oglasi. Pa dobro što nam se to desilo? Kamo sreće da svaki radnik radi, to je smisao života, ali tolike novce baciti u vjetar, pa dokad? Tamo u vojvodini ima kanal Dunav-Tisa-Dunav, od tog kanala se navodnjava ajme površine. Ljudi rade punom parom, uzgajaju povrće i imaju tržište. A što mi slavonci imamo? Kupujemo čakovački krompir, kupus iz Zeline?? Zašto? Zato kad nam rodi rod Todorić se pobrine da nam se ne isplati raditi. Pa dobro doka tako? Uglavno da mu je Dijamant bacio oko na Žitoprodukt.. Varioce za konobare a novčiće nama za proizvodnju VISOKO kvalitetne hrane! Što ne bi ljudi malo vidjeli kakva je institucija biro, kakva poniženja pruža i kakve prekvalifikacije nudi.. Lijep pozdrav od sirotinje!

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

da.

kad li će se u vladi sjetiti da svaki put kad nekog ovako pozamašno nagrade bez opravdanja, nekog drugog uvrijede.

da mene pitaju, ja bih dao novce onima kojima najmanje trebaju: varaždinu i čakovcu. jer oni bi novce najbolje iskoristili…

Istina. Ma dao bi ja novčiće i njima, ali neka skinu jedno 400 diploma, zabrane doživotno bavljenje na takvim poslovima itd.

Političari su kao i sisate žene, ništa koristi od njih, a sav užitak sa njima, se svodi na vlastitoj mašti.

New Report

Close