Agrokor objavio: Prijevoznička tvrtka Ricardo kupila Beljetrans

Naslovnica Forum Komentari članaka Agrokor objavio: Prijevoznička tvrtka Ricardo kupila Beljetrans

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ne kažu koliko su platili…sigurno im kao i u slučaju prodaje Juicya jamče posao inače sumnjam da bi se netko usudio kupit bilo šta od Agrokora

Predmet prijenosa su pokretnine, nekretnine, te druga materijalna i nematerijalna imovina koaj je u funkciji poslovanja PC Beljetrans. Prijenos poslovanja bit će dovršen 01.03.2014.godine. Ukupna vrijednost transakcije je šest milijuna euro.

Uredni ljudi su samo lijeni traziti stvari!

ne bi on ovo ni prodavao da ni je osigurana kupnja merkatora. sad samo još namaknuti novčiće. za to se i ledo krčmi.

who dares, wins

Prodao bi on to i da ne kupuje Mercator..to mu nije osnovni biznis i galantno se rijesio problema. A i Stanici se neće usrecit sa Juicyem koji im je uvalio za golemih 45 mil eura…nije on prodao nijedan glavni brend,nešto što doista vrijedi. Prodaje periferne stvari za ogroman novac…svaka mu čast,nasanjkao je svakog tko je s njim poslovao,kupio ili prodavao.

Ne postoji logistički zahtjevnije države u svijetu od RH zbog svog neprirodnog izgleda. Zamislite svaki dan razvozit proizvode iz Baranje do Vrbovca pa dalje do Pule,Splita,Dubrovnika pa još pokušat usparat i vozit po Podravskoj magistrali i drugdje. Todorić se s tim ne želi bahtat nego taj radarski posao ostavlja drugima i da se natezu s potplacenim vozačima slepera i kamionima napregnutim do maksimuma mogućnosti. Odličan posao za Todu.

Ne brinite,nikad neće prodat jednu Jamnicu. Samo firme na rubnoj granici isplativosti.

New Report

Close