Agrokor izdaje 485 milijuna eura PIK obveznica, uvjet izdanja IPO do 2016.

Naslovnica Forum Komentari članaka Agrokor izdaje 485 milijuna eura PIK obveznica, uvjet izdanja IPO do 2016.

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

A koji bi bio razlog domavih mirovinskih fondova da ulazu u te obveznice ili Agrokorov Equity?

Pored toliko zanimljivih dionica u svijetu, kockat se sa prezaduzenom domacom kompanijom ciji je ocekivani rast, gledajuci u kojem okruzenju posluje, i vise nego dvojben?

Pa zar nije zadatak mirovinskih fondova ostvarivanje dugorocnog prinosa za buduce umirovljenike a ne selektivno pomaganje domacim prezaduzenim kompanijama?

Pa svi znamo kako je tekla prica s Meractotom i ulaganjem domacih mirovinaca. Ovo preseravanje i razbacivanje nasim novcima zaista vise nema nikakvog smisla. Bolje je da drzava pripoji fondove prorcunu i barem na neko vrijeme smanji javni dug sto bi na dulji rok, uz korjenite promjene sustava, mozda i moglo dati neke rezultate. Ovako, sa kojekakvim Stimcima, Novoselcima i Dokanima osudjeni smo na sigurnu propast! Te razbojnike treba osujetit u njihovim kretenskim ulaganjima i dozivotno im zabraniti upravljenje novcem, cak i vlastitim!

Todorić od Agrokora ne posjeduje više niti A. Spremio je na konto za par generacija a Agrokor će preuzeti banksteri .

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

A da otvori cvećaru u Srbiji?

todi ( čovjek koji je volio radnike? ) “nešto” love spremio pod “jastuk” a sada se sprema ( i trenira ) kako će izgovoriti rečenicu: kako došlo – tako ošlo!!![emo_smijesak]

ode toda niz tobogan


Pa zar nije zadatak mirovinskih fondova ostvarivanje dugorocnog prinosa za buduce umirovljenike a ne selektivno pomaganje domacim prezaduzenim kompanijama?

Nije. Zadatak im je da podupru plasmane svojih matica banaka.

Hrvatska treba dozvoliti ljudima koji to zele da samostalno ulazu u svoje mirovinske accounte kao u US ili Canadi.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close