Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Agrokor će zaposliti do 1500 novih radnika, Atlantic 270

Naslovnica Forum Komentari članaka Agrokor će zaposliti do 1500 novih radnika, Atlantic 270

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Atlantikova tvornica u Gradiški nije se ni počela gradit a kamoli da će ove godine biti dovršena i zaposliti 120 ljudi!?!

Adris ce vjerojatno otpustati radnike. Pad proizvodnje cigareta u Hrvatskoj prosle godine je 15%. Rast prodaje e-cigareta u europi je 57% godisnje.

Agrokor ce isto morati otpustati ako preuzme Markator. Veliki broj merkatorovih zaposlenika im nece trebati.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Pričam ti priču…

to je sigurno da će svaka radnica dobiti svoje radno mjesto u navedenom A…..R-u.SAMO TREBA IMATI MNOGO SREĆE.VEĆINOM SU TO RADNICE KOJE SU OSTALE BEZ RODITELJA S 18 GODINA I KOJE GAZDA DOBRO PODRŽAVA VEĆ 30 GODINA.
ima među njima i onih ,iz drvene kuće, koje su radno mjesto dobile na blagajni…..ima i onih koje su podržavane ,isto rade na blagajni ili u kancelariji,a nisu ni svoju djecu odgojile.ima i onih koje hodaju po tuđim kućama,rade u spomenutoj trgovini na črnomercu na blagajni.takve osobe će sigurno biti podržavane u spomenutoj kompaniji,i dobiti dobro radno mjesto ,i to sigurno 30,40 godina……………

spomenuti koncern,koji ja naveo da će zaposliti novih 1000 radnika ,može svašta reći,pa čak i pisati bajke.
u navedenom koncernu koji misli zaposliti novih 1500 radnika ,već dugo nešto nije u redu ,i samo je pitanje vremena kada će puknuti

sve to lijepo zvuči…ali još kad bi se netko u vladi od odgovornih našao da svim tim radnicama i radnicima(mislim na one radnice i radnike koji će možda dobiti posao u Agrokoru ili nekoj takvoj firmi-mislim takvoj u odnosu prema radnicima)osigura neka prava, bolje uvjete rada, više od minimalne plaće jer njihov rad vrijedi puno više …

sve to lijepo zvuči…ali još kad bi se netko u vladi od odgovornih našao da svim tim radnicama i radnicima(mislim na one radnice i radnike koji će možda dobiti posao u Agrokoru ili nekoj takvoj firmi-mislim takvoj u odnosu prema radnicima)osigura neka prava, bolje uvjete rada, više od minimalne plaće jer njihov rad vrijedi puno više …

Posao prodavaca u ovakvim firmama je svugdje na svijetu minimalno placen. To moze raditi svatko sa minimalnim obrazovanjem i treningom.To je za ljude kojima treba neki trenutni posao dok ne nadju nesto bolje ili za ljude koji nemaju nikakvih ambicija da se obrazuju i napreduju.

Posao vlade je da privuce kvalitetnije poslove i tako omoguci ljudima, koji to zele, da ucenjem i radom napreduju.

I drugo svako administrativno reguliranje bi financirali kupci jer bi ti troskovi bili ugradjeni u cijenu. Sto znaci manju potrosnju i manje zaposlenih u trgovini.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

jer njihov rad vrijedi puno više …

@ malalasica ,

ako njihov rad vrijedi više neka daju otkaz i neka se zaposle tamo gdje će njihov rad platiti više.

.

Hmmm,…
Stvorili veliku nezaposlenost i sad će zapošljavati, jer sad dobivaju radnu snagu za “bagatelu” od koje niti mjesec radnik ne može proživjeti a radit će od sada do sada.
Međutim vlasnicima se račun puni.

u konzumu u jablanovcu pokraj zaprešića još 2007 godine ,radno mjesto na blagajni je dobila ,žena koja ni svoju djecu nije odgojila ,nego su ostala kod bivšeg muža

U Osijeku je Glavaš dao popis, tko mora biti zaposlen u Plodinama.

New Report

Close