Abrakadabra na prodaju?

Naslovnica Forum Komentari članaka Abrakadabra na prodaju?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

sve je tako super a jadan nikome nista neplaca pa kak je to moguce duzan covjek 10 vise nekgo vrijedi a sve mu tak super ide ko tu koga j????”’

-…veliki kupe male….i maknu ih s tržišta da im ne smetaju….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

abrakadabra je tipican agrokor based prirepak. to ej u biti odgovor todorica na druge online ducane u hrvatskoj koji su prodavali robu kao u konzumu. na to je u biti todo bio primoran ali to mu je bio cisti trosak u poslovanju…a da o zaradi ne pricam…
i to u biti ne vrijedi puno ako nije agrokor naslonjen na to jer niti je abraka brand niti je poslozena iznutra kako spada niti je ljudstvo profesionalno niti je softver instaliran i upogonjen na pravilan nacin.
tipicna balkanska prica … i bas me ludo zanima koliko ce vrijediti prilikom prodaje.

To neće ništa vrijediti. Takvih online trgovina ima hrpu, a da ne govorim os web softveru kojeg može svatko naći i instalirati u kratkom roku. ovo je propali biznis. amen.


To neće ništa vrijediti. Takvih online trgovina ima hrpu, a da ne govorim os web softveru kojeg može svatko naći i instalirati u kratkom roku. ovo je propali biznis. amen.

nemoj tako jer nisi informairan. oni imaju SAP WEB rjesenje koje je jako skupo i jako dobro…ako se doro setupira. sto naravno kao niti oracle retail nisu napravili jer su stalno prilagodjavali softver sebi umjesto da su mijenjali procese.
zato jer im projekt vode kompletne neznalice i udvorice,

Ko da kupca zaboli ona stvar jel oni imaju SAP ili Magento na backendu… Abrakadabra je web sa balonom usera kao i nabrijani Agrokorov balon koji je napokon pukao i sad se pokazalo kako stvari stoje – nikako. Abru sam posjetio 1, doslovno jednom i od tad više nisam otvorio taj web, toliko o njihovoj popularnosti. Samo famozne nabrijane brojke. Mogu oni pričat i uljepšavat priču ko i Agrokoru prije raspada, ali Abra je gubitaš i propali projekt.

Ovo mogu napisati samo novinari poslovnog

Oni porede 2015-u godinu u kojij je abrakadabra.com radila 1 dan sa 2016-om u kojoj je radila 365 dana. I dolaze do zakljucka da je promet porastao sa 3 tisuce na 22,3 milijuna kuna. Koliki ce biti promet u 2017-oj?

Vjerojatno ima nekih webshopova koji se zele prosiriti u Hrvatsku pa bio ovo mogli kupiti po razumnoj cijeni.

Inace Amazon se na pocetki zvao Cadabra, ali je nakon 3 mjeseca Bezos promjenio ime.

Abrakadabra ima baram dva velika problema. Prvo sto je rast ostvaren kreditiranjem kupaca na racun dobavljaca. To je neodrzivo. Drugo cijena tehnologije je jako pala tako da su danas i mali webshopovi vrlo konurentni. Barriers to entry stalno padaju.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

A drugi razlog za otkaz narudžbi je da Abrakadabra i dalje ne plaća svoje dobavljače pa ne mogu dobiti robu. Osim toga, ne odgovaraju na mailove od dobavljača odim kad im to nije u interesu.. Odvratno poslovanje..

New Report

Close