A sad za Josipovića, ili protiv Bandića?

Naslovnica Forum Komentari članaka A sad za Josipovića, ili protiv Bandića?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

***obrisano***

Zašto svi izbjegavaju kazati ili napisati TOĆAN BROJ BIRAČA koji je za njih glasovao ??? Zato šta je iz tog broja vidljivo da se na najviše državne funkcije dolazi sa neznatnim (premalim) postotkom u odnosu na biračko tijelo ! Zar je demokratski i pravično priznati izbore koima je odaziv ispod 51 % ? Dali izabrani na taj način imaju legitimitet ? Mislim da je potrebno izmijeniti izborni zakon, ali ne samo u smislu podizanja broja potpisa za kandidaturu koji bi u tom slućaju štitili stranke od nezavisnih kandidata, zar i oni nemaju pravo kao i svi građani birati i biti birani ? Čelni kadrovi većih stranaka su raniji kadrovi KPJ kji nisu u stanju napraviti kvalitetniji odmak, već se stalno vračaju ili teže ustroju nalik jednopartijskim riješenjima. KOSORICA SVE VIDI OSIM VELIKI BOJKOT GLASAČA NA IZBORIMA !!!!

Nije mi jasno zašto su se svi obrušili na Bandića koji je kao nezavisni kandidat porazio mašineriju HDZ-a.On je stvarni pobjednik prvog kruga .Ako netko misli da je kao nezavisni mala stvar poraziti HDZ onda se ljuto vara.
Ako pametno nastavi , a nadam se da hoće , gotova je i mašinerija SDP-Izgleda da ga se svi boje jer sa njime se ne može manipulirati kao sa Josipovićem.Razvija se Mesićev scenarij koji nastoji stvoriti novu stranku od raspadnutog i podvojenog SDP i HDZ-a.U tim planovima mu najviše smeta Bandić koji ima svoje ja i koji ostvari ono što naumi.On ga proziva zbog engleskog kojega nije uspio naučiti niti za 10 godina.Ako dobije Josipović sa njime će svi upravljati na daljinski od Milanovića do Mesića.
Ako HDZ ne želi izgubiti svu vlast onda mora poduprijeti Bandića jer sigurno gube parlamentarne izbore i ostaju na margini. Velika snaga je u desnim strankama i svi desni kao i dijaspora će podržati Bandića i onda je Josipović otpisan.Biti će to sudar tzv lijevih sa desnima te tzv ruralne i urbane Hrvatske uz dijasporu koja se osjeća od Josipovića ugroženom..Bandić mora udariti na nacionalnu svijest,pozvati Thompsona u pomoć i branitelji će biti uz njega kojih nema baš premalo(pravih branitelja).Nećemo dozvoliti da SDP dobije potpunu vlast jer nam ih je bilo dosta pedeset godina.Neka se malo zamisle jer tko se zadnji smije najslađe se smije.I nemojte misliti da Crkva nije na strani Bandića. On je bi vjernik i kada je bio član SDP-a(premda nije nikada bio pravi član).Uostalom tko nam je doveo Thompsona na Jelačićev trg?Josipović sa Pusičkom i Kajinom sigurno nikada neće.Nama ne treba evropski nego hrvatski orjentiran predsjednik a Josipović ne zna gdje se rodio. Dosta nam je ulaštenih političara koji se samo bezlično smiulje uz osječaj da se budu svaki čas onesvestili ,nego nam treba netko tko će raditi.I ovaj Bago navija za Josipovića. Neka se Nova ne igra-ipak je to privatna TV.

Sramotno je kako HRT otvoreno navija za Josipovića i sada vidimo koliko je Hebrang bio u pravu kada je tvrdio da je ona leglo SDP kojeg treba razjuriti.Oni žele pokazati kako je Bandić Hercegovac(puštanje pjesme o Hercegovini)kao da se radi o Marsijancima.Kada je trebalo braniti Hrvatsku onda su bili dobri.Sramotno da moramo plaćatui takovu pristranu televiziju.
Ukoliko pobijedi Josipović to je onda totalna katastrofa.Bilo bi bolje da onda nemamo nikoga jer je on kao sveta voda-niti šteti niti koristi.Izgleda kao Očenašek odnosno Granić koji nas je mućio desetak godina.Kako npr Josipović želi izači na kraj sa ljudima tipa Bebić ili Kalmeta?UI slučaju njegove pobjede dolazi potpuna anarhija uz velike socijalne nemire gdje su onda svi scenariji mogući .

Ja ću glasati za Bandića a u prvom krugu sam glasao za Vidoševića i to samo zato da Mesiću uteram kitu. [tongue]

JEST ĆU JA I ŽIREVA AKO TREBA

New Report

Close