4. krug porezna reforme: Ugostiteljima niži PDV, skuplji slatki sokovi, cigarete i alkohol

Naslovnica Forum Komentari članaka 4. krug porezna reforme: Ugostiteljima niži PDV, skuplji slatki sokovi, cigarete i alkohol

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Mjera za oslobođenje poreza na dohodak za radnike do 30 godina je nešto naj mudrije što se Vlada mogla sjetiti. Prvo te s povlasticama navuku da ne odeš van, a nako tridesete te nitko ni neće primiti van jer niti si stekao iskustvo niti si za mjenjat sredinu jer si osnovao obitelj. Mudra mjera za suzbijanje iseljavanja.

Kujundzic ce mjerit secere u soku i oporezivat po izmjerenom seceru da nas spasi od pretilosti i time ce spasit ono sto je oplindrio i unistio. Bozinovic ce kaznama poboljsat oronule prometnice, nepravilno izreguliran promet, …. Maric ce smanjit porez na plahtu i time spasit to sto su pokrali, razdjelili i unistili kroz agrokor itd itd Oni stvarno sad vec nama direktno govore da smo ovce i smiju nam se u lice !!

Svakog dana ova naša vlade sve mi više vuče na top listu nadrealista. Jednako ponašanje, jednako pametne mjere.

Nije bolest sve što boli

i dalje nikakve pametne mjere za rashodovnu stranu proračuna, vezano za izmišljene povlaštene mirovine,,, i uhljebničke općine i njihove djelatnike koji troše više nego šta mogu zaraditi.. i da ih se ne financira iz proračuna nebi ni postojale.. :(((((

Ostat u HR do 25te. Nakon 25te bjezi.

Sto reci nego Ćorak. Totalni promašaj.

Ovaj ministar Marić, ocito u zivotu nikada nije u realnom sektoru privredio niti kunu. Nevjeroajtno nesto, kakav dilentatizam.. Kakva drzava, takav ministar Poslusajte sto je rekao vlasnik Nanobita.

Status Quo: Roll Over Lay Down

Marić ne samo da nije privredio niti kune nego je izgubio MILIJARDE u Agrokoru….i postao najboljim kandidatom za ministra financija…

Imam osjećaj da je ova “Demografska revitalizacija” ustvari smišljena u svrhu jeftinog izvlačenja novca iz firmi. Tko mi brani da skinem svoju plaću na minimalac, a sinovu dignem na par 100k kn mjesečno. Već je oslobođen doprinosa na zdravstveno, a s ovim će biti i poreza na dohodak. Deri dok ide.
Bilo bi logičnije da su digli iznos neoporezivog osobnog odbitka za mlade, time bi se moguće malverzacije eliminirale…


Imam osjećaj da je ova "Demografska revitalizacija" ustvari smišljena u svrhu jeftinog izvlačenja novca iz firmi. Tko mi brani da skinem svoju plaću na minimalac, a sinovu dignem na par 100k kn mjesečno. Već je oslobođen doprinosa na zdravstveno, a s ovim će biti i poreza na dohodak. Deri dok ide.
Bilo bi logičnije da su digli iznos neoporezivog osobnog odbitka za mlade, time bi se moguće malverzacije eliminirale…

Da bas sam to mislio jel ima ogranicenje na visinu place?Imam osjećaj da je ova "Demografska revitalizacija" ustvari smišljena u svrhu jeftinog izvlačenja novca iz firmi. Tko mi brani da skinem svoju plaću na minimalac, a sinovu dignem na par 100k kn mjesečno. Već je oslobođen doprinosa na zdravstveno, a s ovim će biti i poreza na dohodak. Deri dok ide.
Bilo bi logičnije da su digli iznos neoporezivog osobnog odbitka za mlade, time bi se moguće malverzacije eliminirale…

Da bas sam to mislio jel ima ogranicenje na visinu place?
[/quote]

Piše sljedeće: “Odlučili smo i da osobe mlađe od 25 godina kompletno oslobodimo poreznih obveza” Nikakvo ograničenje do sada nije spomenuto. Ako ostane tako, sljedeće godine u top 100 plaća biti će barem 50% isplaćenih osobama mlađim od 25!

Sad će ovi s osnovnom školom imati veće plaće nego ovi s fakultetom.

Znači destimuliraju mlade Hrvate da se obrazuju, već je naglasak odi ti lijepo za sobara, konobaricu ili bauštelu.

Nama trebaju konji za delat a ne lumeni.

A stavljanje svih zaposlenih starijih od 30 godina u nepovoljni položaj da ne govorim.

Gdje su sada ustavni suci da ovoj protunarodnoj vladi objasne da su po Ustavu Republike Hrvatske svi građani su jednaki i imaju ista prava i obveze.

Mislim da je tu glavni problem Hrvatske.

Hrvati i pošteni radišni ljudi u ovoj državi nemaju prava kao ostali.

I zato odlazimo.


Ostat u HR do 25te. Nakon 25te bjezi.

Tako je. Skoluj se u Hr i onda gas van.


Marić ne samo da nije privredio niti kune nego je izgubio MILIJARDE u Agrokoru….i postao najboljim kandidatom za ministra financija…

Nemoj tako. Maric je u.Agrokoru nabio poene i time dobio posao ministra. Ruka ruku mije

New Report

Close