‘2014. ćemo imati ozbiljan investicijski bum’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘2014. ćemo imati ozbiljan investicijski bum’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tko ono reče da ministar spava??![emo_bijesan][emo_ljut] A di ste sad???

TKO IMA MALO DUKATA GOVORI: ŠTO DA RADIM S NJIMA, A ONAJ ŠTO IH IMA MNOGO GRMI: GOSPODARU, DAJ JOŠ!!! NA ZSE I U EU TREBA KO ZMIJA SPAVAT NA JEDNO OKO!!!

a tek 3014

Cookie Monster

Probudi se Grčiću. To je bio samo san.

Koji som,aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Svakako će biti bum, ali ne investicijski.

Ne bih rekao da je Grčić naivac. On je neznalica. Jedno je ono što mi trebamo i očekujemo a drugo realnost. Vlada umjesto da pomogne – možda iz neznanja ODMAŽE privatnim poduzetnicima. Upravo je ON Branko Grčić u predizbornoj kampanji stalno trubio kako treba uvesti porez na dividendu (i onda to još učine retrogradno).
Nadalje – dokle god mislite porezima, nekoga ili nešto KAŽNJAVATI – padati će rejting vašoj političkoj opciji. Zapravo, već ste i zaslužili da odete u ropotarnicu prošlosti.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Bivsi dekan ekonomskog fakulteta u Splitu.DIvna osoba kako mi je receno,ali po ovome sto ja vidim do zla Boga nesposoban.Pitao bi ga samo kako je sprzio 5 i po miljuna fakultetskih kuna na Credo banci.Tu nije trebalo biti previse pametan.Da je samo kojom srecom orocio novac negdje drugdje.

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

hahahahahahahaha.

naši političari ozbiljno konkuriraju “ležećim policajcima”

New Report

Close