Pridružite nam se na najvećem okupljanju bankarskog i financijskog sektora u Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 07. veljača 2023. u 15:12
FOTO: PD

Očekuju nas panel diskusije s bivšim ministrima financija RH te predsjednicima Uprava najvećih banaka, intervju 1 na 1 s aktualnim ministrom financija i predavanja eminentnih financijskih stručnjaka

Kraj poslovne godine rezerviran je za konferenciju „Zagreb bankarsko i financijsko središte“ posvećenu financijskom tržištu s ciljem otvaranja za sektor važnih tema i okupljanja ključnih dionika industrije. Poslovni dnevnik po sedmi put organizira konferenciju „Zagreb – bankarsko i financijsko središte“ koja će se ove godine održati u ponedjeljak, 20. studenoga u Hotelu Sheraton u Zagrebu.

Na najvećem okupljanju bankarskog i financijskog sektora u Hrvatskoj očekuje nas intervju s aktulnim ministrom financija Republike Hrvatske Markom Primoracem, kao i panel diskusija s bivšim ministrima financija Republike Hrvatske Martinom Dalić, Borisom Lalovcem, Slavkom Linićem i Zdravkom Marićem koji će zajedno s aktualnim ministrom razmotriti izazove s kojima se Hrvatska suočavala tijekom 30 godina financijske samostalnosti, ali i dati svoje viđenje financijske budućnosti naše zemlje pritisnute inflacijom i neizvjesnošću zbog ratnih sukoba.

O temi doprinosa banaka rastu i razvoju govoriti će Tamara Perko, direktorica Hrvatske udruge banaka.

Na panelu o izazovnim vremena u sektoru financija raspravljat će Marko Badurina (predsjednik Uprave Hrvatske poštanske banke), Liana Keserić (predsjednica Uprave Raiffeisenbank Hrvatska), Dinko Lucić (predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb), Christoph Schoefboeck (predsjednik Uprave Erste banke), te Ivan Vlaho (predsjednik Uprave Zagrebačke banke).

O opsegu, implikacijama, zahtjevim i izazovima „DORA“ – akt o digitalnoj operativnoj otpornosti za financijski sektor govorit će Ratko Drče, direktor Odjela za upravljanje rizicima (Deloitte).

Na panelu o ESG izvještavanju u financijama sudjelovati će Ivan Makarun (menadžer u Odjelu za upravljanje rizicima, Deloitt), Iva Rogović Lekić (CEO, Marsh McLennan Croatia), Anja Kuhar (delivery director u konzaltingu, Poslovna inteligencija), Sara Foršek Pažin (voditeljica održivosti, Raiffeisenbank Hrvatska), Marija Šćulac (direktorica Sektora za industriju i održivi razvoj, HGK).

Konferencija „Zagreb – bankarsko i financijsko središte“ dovodi i vodeće ljude fintech industrije, koja posljednjih godina stubokom mijenja sliku financijskog tržišta. Detaljnije o samoj konferenciji i kako se možete prijaviti pronađite na linku.

 

Komentirajte prvi

Organizator
Glavni partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

New Report

Close