Šef oduševio radnike poklonom: Platit će im račune za struju

Autor: Poslovni.hr , 21. studeni 2022. u 10:36
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Njegovih 70 zaposlenika smije predati svoje godišnje račune i dobit će novac. Svi su navijali, vrištali, smijali se, neki su i plakali kada su čuli ovu vijest.

Šef kojem dobro ide, odlučio je počastiti svoje zaposlenike. Bavarski poduzetnik Marc Wenz, unatoč inflaciji i energetskoj krizi, posao mu dobro ide. Ove godine postigao je rekordnu prodaju u svojoj trgovini sportske odjeće i obuće “Allgäu Outlet”, a uspjeh je odlučio podijeliti i s radnicima.

Naime, svim zaposlenicima će platiti troškove struje za 2022. godinu. Wenz je ove dobre vijesti objavio na večeri koju je organizirao za svoje zaposlenike, piše Fenix Magazin.

Zaposlenica se prethodno pitala zašto ju je šef zamolio da kupi topove za konfete.
Wenz je na večeri objavio kako svim zaposlenicima želi dati financijsku potporu. Na snimci s te večere može se vidjeti euforija publike dok plješće pod kišom konfeta.

“Svi su navijali, vrištali, smijali se, neki su i plakali’’, opisala je jedna zaposlenica koja je šefu jako zahvalna na ranom božićnom iznenađenju.

Wenz objašnjava kako sa svoje dvije trgovine u Sonthofen i Immenstadtu nikada nije zaradio više novca nego u kriznoj 2022. godini. Čak i prije kraja godine, tvrtka bi oborila sve rekorde.

Njegovih 70 zaposlenika smije predati svoje godišnje račune i dobit će novac.

I to nije jedino što želi učiniti za svoje zaposlenike: zatvara poslovnicu u Sonthofen na tri tjedna kako bi olakšao radnicima. Wenz je pojasnio kako u razdoblju između jesenskih praznika i Božića obično nema puno prometa, pa to nije problem.

Bonus za šefa je to što on štedi mnogo energije u tri tjedna jer ne mora toliko grijati trgovinu i jer pokretne stubište i sustavi blagajni ne moraju raditi.

Komentirajte prvi

New Report

Close