Vlasnički bonus, regres i jubilarna nagrada djelatnicima tvrtke Hermes International, koja upravlja prehrambenim brandom Dida Boža

Autor: Poslovni.hr , 20. prosinac 2016. u 12:41
Foto: Press

Tijekom 2016., otvorena su dva specijalizirana dućana Dida Boža: Gift Shop u Zagrebu i Concept Store u Vodicama.

Tvrtka Hermes International d.o.o., proizvođač gurmanskih delicija prepoznat po brendu Dida Boža je donijela odluku o isplati vlasničkog bonusa za sve djelatnike u ukupnoj vrijednosti od 200.000 kn. Za višegodišnju lojalnost su posebno nagrađeni djelatnici koji rade za tvrtku 10 godina i to iznosom od 1.000 kuna po djelatniku. Tvrtka Hermes u 2016. godini u samoj sezoni dosegla brojku od 70 zaposlenika, od kojih je 55 zaposleno u pogonu. Broj djelatnika se radi povećanja proizvodnje u posljednjih nekoliko godina udvostručio, radi 30% povećanja izvoza na američko tržište. Hermes je u posljednje 2 godine uložio 3 milijuna eura u novi proizvodni pogon, dijelom financiran iz sredstava IPARD-a (Instrument za pretpristupnu pomoć za ruralni razvoj) od strane Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju.

Visoki standardi, kvaliteta i međunarodni uspjeh

Brand Dida Boža je lider na hrvatskom tržištu u segmentu ekoloških proizvoda, sinonim je za proizvode jedinstvenog dalmatinskog okusa i vrhunske kvalitete i nazvan je po stvarnoj osobi, djedu Neba Chupina, vlasnika tvrtke. Vrhunska kvaliteta, ekološka proizvodnja i strogo kontrolirani uvjeti u pogonu glavna su vodilja i smjer kretanja Hermes Internationala čiji se proizvodi rade prema visoko kvalitetnim i zdravstveno ispravnim načelima upravljanja kvalitetom i sigurnosti hrane, poduprti certifikatima poput HACCP-a, Halal, IFS Food za međunarodna tržišta, američkim NOP standardom i ostalim europskim standardima ekološke proizvodnje prema EU regulativi. Hermes godišnje izvozi preko 70 kontejnera proizvoda, od kojih ekološki džem od smokava već godinama osvaja brojna priznanja, poput zlatnih odličja sa manifestacija Fancy Food Show, gdje se okuplja više od 50.000 proizvođača ekološke hrane iz SAD-a i svijeta.

Planovi

Tijekom 2016., otvorena su dva specijalizirana dućana Dida Boža: Gift Shop u Zagrebu i Concept Store u Vodicama, muzej-kući gdje je živio i radio djed vlasnika Neb Chupina, po čijem životu i djelu je inspiriran brand Dida Boža. Za 2017. tvrtka je najavila seriju novih proizvoda, među kojima će se naći i poseban dijetetski program džemova za dijabetičare.

Komentirajte prvi

New Report

Close