Vindijina pekarnica mijenja fokus poslovanja, kupci imaju nove potrebe

Autor: Marija Crnjak , 08. ožujak 2022. u 12:58
Ovim će procesom Latica nastaviti razvijati svoje poslovanje i kvalitetu ponude/PD

Za višak radnika će biti osigurana nova radna mjesta unutar kompanije.

Varaždinska pekarnica Latica, koja je dio Vindija Grupe, od ovoga tjedna započela je proces optimizacije poslovanja u sklopu kojeg će provesti prilagodbu vlastitog asortimana stavljajući naglasak na smrznute pekarske proizvode, javljaju iz kompanije.

“Svjesni činjenice kako su zbog svoje kvalitete, brzine pripreme i dostupnosti ovakvi proizvodi sve poželjniji, kako u domaćinstvima tako i u ugostiteljskim objektima, Latica će svoje proizvodne procese adekvatno prilagoditi smanjenju proizvodnje svježih proizvoda te usmjeriti proizvodnju sukladno potražnji i trendovima na tržištu.

Kroz gotovo 80 godina tradicije Latica je postala sinonim za vrhunske pekarske proizvode, a svoj uspjeh uz kvalitetu proizvoda zahvaljuje i stalnom praćenju novih trendova na tržištu te potreba i zahtjeva kupaca.

27

godina je varaždinska pekarnica u poslovnom sustavu Vindije

Tako je i premještanje fokusa na smrznute proizvode rezultat pomno promišljene strategije razvoja poslovanja i unaprjeđenja zadovoljstva kupaca, kažu iz tvrtke koja se u Vindijinu poslovnom sustavu nalazi od 1995. godine.

“Sam proces optimizacije poslovnih procesa reflektirat će se i na radnu zajednicu naše tvrtke. Želim istaknuti da će za sve zaposlenike, koji ovim procesom neće biti neophodni za proizvodnju pekarskog asortimana u Latici, biti osigurana nova radna mjesta unutar poslovnog sustava Grupe Vindija.

Pritom ćemo voditi posebnu brigu o zaštiti njihovih prava uz osiguravanje adekvatnih uvjeta za naše dosadašnje zaposlenike”, rekao je Krunoslav Ladić, direktor Latice.

Nakon što se aktivno uključila u poboljšanje javnog zdravlja smanjenjem udjela soli u svojim proizvodima, varaždinska pekarnica Latica ovim će procesom nastaviti razvijati svoje poslovanje i kvalitetu ponude.

Činjenicu da Latica pekarski proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete potvrđuje i implementacija FSSC certifikata (Food Safety System Certification) koji objedinjuje standarde za upravljanje kvalitetom i sigurnošću ISO 22000 i HACCP, zaključuju u kompaniji.

Komentirajte prvi

New Report

Close