VIDEO: Rimac opisao finalnu verziju električne jurilice prije Geneve

Autor: Goran Jungvirth , 25. veljača 2020. u 10:31
Foto: YouTube Rimac Automobili screenshot

U nastavku serijala ‘Mondays with Mate’ direktor Rimac Automobila otkrio je dorade na električnom hyper automobilu ‘Rimac C_Two’ kojeg će predstaviti na predstojećem međunarodnom sajmu.

‘Sljedećeg tjedna predstavit ćemo konačni oblik Rimac C_Two na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi. Ne samo novi oblik, već i novo ime. U današnjoj epizodi Mondays with Mate, naš osnivač i izvršni direktor Mate Rimac dat će vam ekskluzivan pregled i objašnjenje promjena koje možete očekivati. Otkrivanje će se održati 3. ožujka u 12:00 sati po srednjoeuropskom vremenu.’, poručili su iz kompanije najavljujući ekskluzivan pogled na njihov proizvod koji izaziva pažnju diljem svijeta.

‘Danas ćemo govoriti što će se promijeniti od ovog automobila do onog kojeg ćemo predstaviti u Genevi. Biti će jako drugačiji od ovog kojeg vidite ovdje’, najavio je Mate opisujući promjene na jednom od novijih modela.

U dizajn ugradio i simbole Hrvatske

Novi model će imati drugačiju aerodinamiku. ‘Morali smo nešto promijeniti zbog homologacije.’, pojasnio je pojašnjavajući stvaranje i dizajniranje novih svjetala na automobilu.

Spomenuo je i kako su gume za električnu jurilicu napravljene posebno za nju, a naveo je i veliki dio preinaka u unutrašnjosti automobila.

Poput sustava kamera te sustava sigurnosti.

Kako je u dizajn automobila ugradio i hrvatske simbole provjerite u videu kojeg je samo u 24 sata pogledalo 10.000 ljudi iz cijelog svijeta:

Snimak testne vožnje 

Prije par dana Rimac Automobili izbacili su i kratak video o testiranju vozila ‘Rimac C_Two’ u kojem testni vozač i inženjer opisuju ‘koristi nadograđenog sustava’ i neke glavne karakteristike  

 

Komentirajte prvi

New Report

Close