VIDEO: Mate Rimac na Facebooku objavio veliku novost

Autor: Poslovni.hr , 24. svibanj 2021. u 09:31
Foto: Facebook / Mate Rimac

Hvala svima na “podršci i lijepim željama”.

Mate Rimac je na svojem Facebook podijelio novu zanimljivu vijest, a tiče se novog C_Two:

“Meanwhile, svaki dan po 2 svjetska novinara testiraju proizvodnu verziju auta kojeg smo dizajnirali, razvili i proizveli u Hrvatskoj, usprkos svemu. Projekta za koji je 1.000 ljudi dalo krv, znoj i suze i godine svojih života, u koji smo uložili preko 130 mil. eura naših investitora (7M iz EU fondova) i koji je po mnogočemu digao letvicu onoga što je moguće. Ne u Hrvatskoj, ne u Europi, nego u cijeloj industriji – a to će se vidjeti u idućim mjesecima.

10+ testova nekih od najrelevantnijih svjetskih auto-novinara idu van idući tjedan.

Dobili su priliku testirati Hypercar prije nego kreću isporuke na stazi i cesti i to bez naše prisutnosti. To je nešto što se ne događa baš često. Stoga očekujemo vrlo relevantne rezultate testova.

Hvala svima na “podršci i lijepim željama”. Gušt je vidjeti kako nas svi podržavaju.”, napisao je Mate Rimac u najnovijoj objavi.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Za aktulnog najvećeg Rimčevog kritičara znam se da je misleći čovjek. Ne bi javno istupao bez argumenata. Tip je ‘ladno odbio nominaciju HGK za Zlatnu kunu. Priča o kompaniji Rimac počinje podsjećati na priču “car je gol”. Vrijeme će pokazati je li Rimac novi Theranos.

New Report

Close