Đuro Đaković Specijalna vozila za njemačko tržište sklopio ugovor vrijedan 34,5 milijuna kuna

Autor: Poslovni.hr , 08. veljača 2018. u 15:59
Foto: Ivica Galović / Pixsell

Ovaj ugovor predstavlja nastavak i rezultat višegodišnjih aktivnosti u razvoju novih proizvoda, ali i razvoju odnosa s kupcima.

Đuro Đaković Specijalna vozila d.d., tvrtka u sastavu grupacije Đuro Đaković, je s njemačkom tvrtkom ERR European Rail Rent GmbH sklopila ugovor o isporuci teretnih vagona za prijevoz kolutova lima. Vrijednost ugovora je 34,5 milijuna kuna, a vagoni će biti proizvedeni i isporučeni tijekom trećeg kvartala 2018. godine.

Vagoni tipa Shimmns TTU su 4‐osovinski zatvoreni vagoni namijeni za prijevoz kolutova lima, primarno korištenih u automobilskoj industriji. Kolutovi lima se postavljaju u kolijevke opremljene posebno dizajniranim mehanizmom za učvršćenje, a od svih meteoroloških utjecaja te utjecaja okoline zaštićeni su pomičnim ceradnim sustavom. Ovim sustavom omogućen je utovar i istovar korištenjem dizalice s hvataljkama, magnetom ili C-kukom, ali i bočni pristup za utovar korištenjem viličara.

Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila d.d. je u prethodnih deset godina razvila, proizvela i isporučila veću količinu različitih tipova teretnih vagona za zahtjevno njemačko tržište, te u tom smislu ovaj ugovor predstavlja nastavak i rezultat višegodišnjih aktivnosti u razvoju novih proizvoda, ali i razvoju odnosa s kupcima.

Komentirajte prvi

New Report

Close