U Hrvatskoj otvorene prve dvije Shell bezinske postaje

Autor: Lucija Špiljak , 01. ožujak 2021. u 13:06

Nude širok asortiman Shell V-Power goriva, a kupcima su na raspolaganju dodatne usluge poput trgovine, bistroa, autopraonice i jetwasha.

Tvrtka Coral Croatia, koja je u većinskom vlasništvu grčke tvrtke Coral S.A. i licencirani je Shellov partner, otvorila je u Hrvatskoj prve dvije Shell bezinske postaje, koje se nalaze u Sesvetama i u Rugvici. Imaju širok asortiman Shell V-Power goriva, a kupcima su na raspolaganju i dodatne usluge poput trgovine, bistroa, autopraonice i jetwasha.

Podsjetimo, grčki Coral, koji se do 2010. zvao Shell, početkom ove godine je preuzeo nezavisnog hrvatskog operatera naftnih derivata APIOS s 26 benzinskih crpi. Akvizicijom je APIOS promijenio naziv u Coral Croatia, dok je brend APIOS zamijenjen brendom Shell. Nakon rebrendiranja nastavljaju sa širenjem na području Hrvatske kroz otvaranje benzinskih servisa u gradskim centrima i na autocestama.

“Uzbuđen sam i ponosan što zajedno s Coralom otvaramo Shell benzinske servise i u Hrvatskoj. S Coralom smo postigli brojne uspjehe na tržištima u okruženju te sa zadovoljstvom nastavljamo zajednički rast i u Hrvatskoj. Ovaj dugoročni sporazum s Coralom će hrvatskom tržištu donijeti visokokvalitetna goriva i motorna ulja, izvrsne usluge i širok raspon pogodnosti kreiranih da udovolje suvremenim potrebama vozača i drugih kupaca. Nadam se da će kupci istinski uživati u iskustvu posjete Shell benzinskim servisima”, izjavio je tom prilikom Kai-Uwe Witterstein, generalni direktor Shell Licensed Markets, Shell Mobility.

Najavili su kako će tijekom ožujka u Istri otvoriti još dvije Shell benzinske postaje.

Podsjetimo, početkom godine je objavljeno kako je slovenski Petrol preuzeo hrvatski Crodux koji ima 100-tinjak benzinskih crpki i gradilišta za njih u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close