Prehrambena tvrtka Trenton bazira svoju poziciju na tržištu na proizvodnji zdrave i kvalitetne hrane koja potječe iz dalmatinsko – mediteranske gastronomske baštine upotrebljavajući isključivo prirodne sastojke. Taj model ih je doveo do 60-ak zaposlenih i 50-ak milijuna kuna prihoda godišnje. Kako pojašnjava Lada Karninčić, suvlasnica i članica Uprave Trentona, u toj tvrtki spajaju tradicijsko sa zdravim i ukusnim.
3000četvornih
metara veličina je novog pogna Trentona u Gizdavcu
Riblja pašteta
"U kategoriji maslinovih ulja i maslina Trenton je lider na tržištu, međutim, sve više postaje sinonim za kvalitetne riblje paštete. Već smo poznati po ribljoj pašteti Bakalar bianco za koju smo dobili mnoge nagrade i priznanja. Nedavno smo lansirali novu riblju paštetu s jadranskim kozicama i potražnja raste progresivno jer su je potrošači prepoznali", kaže Karninčić. U Trentonu su zadovoljni prisustvom na tržištu i ističu da se njihovi brendovi mogu naći u gotovo svim prodajnim lancima, a do potpune nazočnosti im nedostaju još dva trgovačka centra u kojima ih još nema. Iako nije usko vezana uz turizam, i ovu splitsku tvrtku muči problem sa sezonalnošću posla.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu