Tko će brže: Konzum snižava cijene 1000 artikala već od ponedjeljka, evo što je sve na popisu

Autor: Poslovni.hr , 18. veljača 2022. u 09:51
FOTO: Press

Nakon što je jedan od najvećih trgovačkih lanaca najavio da će spustiti cijene mjesec dana prije najavljene spuštanje stope PDV-a na dio artikala, nije trebalo dugo čekati na odgovor konkurencije. Najbrži je bio Konzum.

Investicijom vrijednom više od 10 milijuna kuna Konzum će omogućiti građanima kupnju više od tisuću artikala po nižim cijenama i prije stupanja na snagu odluke Vlade o smanjenju PDV-a, najavljeno je iz Konzuma.

Konzum će već od ponedjeljka 21. veljače 2022. sniziti cijene preko tisuću artikala iz kategorija voća i povrća, mesa i ribe, jaja, jestivih ulja i masti, maslaca i margarina, dječje hrane, higijenskih uložaka i tampona. Kao prvi trgovački lanac u Hrvatskoj koji će sniziti cijene u skladu s odlukom Vlade o smanjenju PDV-a i prije nego što ona 1. travnja stupi na snagu, Konzum će tom investicijom vrijednom više od 10 milijuna kuna značajno pomoći kupcima da smanje troškove u kućnom budžetu.

„Podržavamo odluku Vlade Republike Hrvatske i kao vodeći trgovački lanac sniženjem cijena i prije službene promjene stope PDV-a dajemo svoj doprinos povećanju kupovne moći naših sugrađana. Zadovoljstvo kupaca naš je prioritet te smo se stoga i na ovaj potez odlučili kako bismo im izašli ususret u ovom valu poskupljenja. Tako će kupci u više od 600 Konzumovih prodavaonica diljem Hrvatske i prije stupanja na snagu Vladine odluke o smanjenju PDV-a moći pronaći više od tisuću proizvoda po pristupačnijim cijenama“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Od ponedjeljka 21. veljače na Konzumovim će policama više od 1.000 artikala biti dostupno po nižim cijenama, formiranima u skladu s najavljenim Vladinim poreznim rasterećenjem, odnosno smanjenjem PDV-a s 13 na 5 posto na svježe meso i ribu, jaja, voće i povrće, jestiva ulja i masti te dječju hranu, s 25 na 5 posto na maslac i margarin te s 25 na 13 posto na higijenske uloške i tampone.

Snižavanjem cijena i prije nego što odluka Vlade Republike Hrvatske stupi na snagu Konzum je ponovno pokazao svoja trajna nastojanja da proizvode sa svojih polica učini kupcima što dostupnijima te im ponudi najbolji omjer cijene i kvalitete. Uz sniženje cijena više od 1.000 artikala, i dalje će jednom mjesečno umirovljenicima osiguravati popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje, a svi će korisnici MultiPlusCard kartice prilikom svake kupnje i dalje ostvariti brojne pogodnosti i popuste.

 

 

Komentari (2)
Pogledajte sve

Konzum nije nikad snizio – NIŠTA!….Podignu cijenu  gela za tuširanje 200 ml na 40,00 kuna

i  daju popust 43 % …..Pa, to su im sniženja???

Imaju gotovo sve najskuplje na odjelu voća i povrća,  najskuplje kolače,meso više nemaju, nego imaju, u gastru- kuhaju sve i svašta….kuharice prodaju salamu, onda idu-

kuhaju špagete, pa idu sa strojevima usisavati prostore u trgovačkom prodajnom prostoru..kakve kontrole ,  nema govora…u sve se guraju, svima idu u konkurenciju,sve

bi pohlepno htjeli prodavati…zajebali su desetine zakupaca prostora u istim trgovačkim

centrima gdje  imaju KOnzume, jer su se gurali u svakojaku prodaju svega…

Nema klasirane robe,  otpisana roba  je u prodaji, a snižena roba pred istekom ne prolaze

bar kodovi  na blagajnama..

Nemaju dovoljno  ljudi….na blagajnama kaos …..

Polovni.hr – nije problem imati promo članke, al problem je ne potpisati ih tako. Sramota ali ništa novo.

New Report

Close